Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

20η Παγκύπρια Έκθεση Ειδών Κυνηγιού, Σκοποβολής & Αλιείας 2012

Μεγάλη επιτυχία από κάθε άποψη σημείωσε η φετινή 20η Παγκύπρια Έκθεση Ειδών Κυνηγιού, Σκοποβολής & Αλιείας, που πραγματοποιήθηκε τη Τριήμερο 28,29& 30/9/2012, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία.

Οι χιλιάδες επισκέπτες φίλοι του Κυνηγιού της Σκοποβολής, της Τοξοβολίας, της Αλιείας και των Θαλασσινών Σπορ, αλλά και λάτρεις της φύσης, είχαν την ευκαιρία μέσω της εξειδικευμένης και μοναδικής στο είδος της έκθεσης, να έρθουν σε επαφή με είδη και υπηρεσίες τους ενδιαφέρουν άμεσα και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για την προστασία και διατήρηση του Φυσικού Περιβάλλοντος, το οποίο αποδεδειγμένα αποτελούν πηγή ζωής για τους κατοίκους του νησιού μας.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν εκθέματα από όλο το φάσμα του Κυνηγιού, της Σκοποβολής, του ερασιτεχνικού ψαρέματος, όπως κυνηγετικά και συλλεκτικά όπλα, είδη κυνηγιού και σκοποβολής, φυσίγγια, είδη ρουχισμού και υπόδησης, είδη εξοχής και κατασκήνωσης, τροφές σκύλων και άλλα συναφή.

Μέγας χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, και η μπύρα ΛΕΩΝ, χορηγός το Coffee Break της εταιρείας Vivardia Cyprus Ltd, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η ΙΜΗ, η Display Art και η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

Σταθεροί υποστηρικτές για όλα αυτά τα χρόνια, είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης Άγριας Ζωής, η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, το Ταμείο Θήρας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οπλοπωλών, οι οποίοι με δικά τους επανδρωμένα περίπτερα, ενημέρωναν τους επισκέπτες για την προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος και την διατήρηση της Άγριας Ζωής.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων ζωής και προσφοράς της έκθεσης, ο Όμιλος «Φώτος Φωτιάδης», τίμησε άτομα και οργανωμένα σύνολα για την ουσιαστική στήριξη τους στην καθιέρωση της έκθεσης σαν θεσμό, ενώ ο Μέγας χορηγός εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ και η μπύρα ΛΕΩΝ, όπως κάθε χρόνο μέσα στα πλαίσια της αθλητικής και κοινωνικής τους προσφοράς, τίμησαν τους Σκοπευτές και Τοξοβόλους οι οποίοι έτυχαν διεθνής διάκρισης κατά το 2012.

Η απονομή των επάθλων έγινε στην διάρκεια των εγκαινίων τα οποία τέλεσε ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κος Σοφοκλής Αλετράρης, στη παρουσία των πρόεδρων των ομοσπονδιών, αθλητικών φορέων, εκπροσώπων των ΜΜΕ και συγγενών και φίλων των τιμηθέντων.

Στη φωτογραφία οι τιμηθέντες,  μαζί με τον Υπουργό Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Σοφοκλής Αλετράρης, ο πρόεδρος του Ομίλου «Φώτος Φωτιάδης» Δρ. Φώτος Φωτιάδης, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ, Αντρέας Σμυρίλλης και άλλοι επίσημοι. 
 
 

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες