Παρουσίαση στην Κίνα των επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο

Τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος για μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, Ανδρέας Δημητριάδης, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στις πόλεις Liyang και Changzou της Κίνας. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Ανδρέας Δημητριάδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΟΤ, Άγγελο Λοΐζου και την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ Αννίτα Δημητριάδου, επισκέφθηκε και το Πεκίνο, όπου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της μεγαλούπολης, ενημερώθηκαν για τη νέα διαδικασία έκδοσης άδειας εισόδου Κινέζων πολιτών στην Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ανέφερε ότι «η Κίνα αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά η οποία παρακολουθεί  στενά τις εξελίξεις στην Κυπριακή οικονομία». Πρόσθεσε πως «οι Κινέζοι επενδυτές επιδεικνύουν ιδιαίτερα ζεστό ενδιαφέρον για τα έργα του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, αλλά και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος ευρύτερα». Ο Ανδρέας Δημητριάδης είπε, ακόμη, ότι «οι σχέσεις Κύπρου-Κίνας είναι άριστες και η επιθυμία για περαιτέρω ανάπτυξή τους στους τομείς του τουρισμού, των επενδύσεων και του εμπορίου είναι κοινή. Ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί με εξωστρέφεια. Η άντληση κεφαλαίων από το εξωτερικό είναι μονόδρομος αν θέλουμε να υλοποιήσουμε μεγάλες αναπτύξεις».

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι