Υπογραφή συμβολαίων πέραν των €2 εκατ.

Υπογράφηκε συμβόλαιο για την αναδόμηση δυο πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΙΙΙ, ως επίσης και συμβόλαιο για την κατασκευή φρεατίων από σκυρόδεμα και μεταλλική κατασκευή για εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εφτά υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό «Άγιος Ιωάννης» στη Λάρνακα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι κατασκευές αναμένεται να συμπληρωθούν σύμφωνα με το Συμβόλαιο, σε περίοδο 18 μηνών.

Το Συμβόλαιο για τις δυο πολυκατοικίες υπογράφτηκε από τη διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κα Αθηνά Αριστοτέλους – Κληρίδου, εκ μέρους του Εργοδότη και από το διευθυντή της Εργοληπτικής Εταιρείας «ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΤΔ», Ανδρέα Παπανικολάου, εκ μέρους της Αναδόχου Εταιρείας, έναντι του ποσού των €1.249.000,00 + Φ.Π.Α.

Μέσα στα πλαίσια του εν λόγων προγράμματος μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν κριθεί μη επισκευάσιμες ακόμα τρεις υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Ελευθέριος, στα Λατσιά, η αναδόμηση των οποίων αναμένεται να αρχίσει εντός του 2016 με συνολικό κόστος της τάξης των περίπου €2 εκατ.

Το συμβόλαιο για την κατασκευή φρεατίων από σκυρόδεμα και μεταλλική κατασκευή για εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εφτά υφιστάμενες πολυκατοικίες στον Κυβερνητικό Οικισμό «Άγιος Ιωάννης», στη Λάρνακα, υπογράφτηκε από τη διευθύντρια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, κα Αθηνά Αριστοτέλους – Κληρίδου, εκ μέρους του Εργοδότη και από το διευθυντή της εργοληπτικής εταιρείας «PLS BUILDERS LTD», Πέτρο Λοίζου, εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας, έναντι του ποσού των €847.144,86 + Φ.Π.Α.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας