Nireas Residences: Νέα διαμερίσματα στη Μαρίνα Λεμεσού

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πωλήσεων στη Μαρίνα Λεμεσού, μία νέα σειρά πολυτελών διαμερισμάτων διατίθεται τώρα προς πώληση. «Οι 29 νέες κατοικίες του συγκροτήματος Nireas Residences, με απρόσκοπτη θέα στη Μαρίνα, βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία μόνο μερικά βήματα μακριά από τη θάλασσα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου. 

Τα διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, όπως και τα ρετιρέ τεσσάρων υπνοδωματίων, βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης. Σημειώνεται ότι διαθέτουν κοινόχρηστη πισίνα, καλυμμένη βεράντα, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αποθήκευσης, δίπλα ακριβώς από τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Μαρίνα.

Στο ίδιο δελτίο Τύπου επισημαίνεται ότι «τα διαμερίσματα της Μαρίνας Λεμεσού έχουν ήδη προσελκύσει αγοραστές πέραν των 18 διαφορετικών εθνικοτήτων», ενώ τονίζεται ότι από τις 121 μονάδες που παραδόθηκαν μέχρι σήμερα, απομένουν μόνο 5 προς πώληση. Ερωτηθείς σχετικά με την υψηλή ζήτηση και τη σταθερή επιτυχία τους, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Γιώργος Εγγλέζος, επιβεβαίωσε ότι «τα νέα αυτά διαμερίσματα προσφέρουν μία τελευταία ευκαιρία στους αγοραστές να αποκτήσουν μια παραθαλάσσια κατοικία σε μία από τις πιο συναρπαστικές μαρίνες της Μεσογείου. Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι το αγοραστικό κοινό θα υποδεχτεί με ενθουσιασμό την πρόταση αυτή, καθώς πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν με ασύγκριτη αξία. Είναι πράγματι σπάνια ευκαιρία να αποκτήσει κανείς μια κατοικία σε μια τόσο ιδανική τοποθεσία και σε ελκυστική τιμή».

Εξάλλου, επισημαίνεται ότι «οι κατοικίες που προσφέρει η Μαρίνα Λεμεσού έχουν σχεδιαστεί ειδικά έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κάθε αγοραστή». Η πρώτη φάση των επαύλεων επάνω στη θάλασσα, με ιδιωτική θέση ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, έχει ήδη παραδοθεί, ενώ το 65% έχει ήδη πωληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα διαμερίσματα του συγκροτήματος Nireas Residences, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com.

Δειτε Επισης

Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων