Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Aristo Developers: Δυναμική Παρουσία σε Μόσχα και Λονδίνο

Στη Μόσχα και Λονδίνο τον Απρίλιο 2016 συνέχισε η Aristo Developers την παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις ακινήτων παρουσιάζοντας την εκλεκτή συλλογή ακινήτων της σε ενδιαφερόμενους αγοραστές αλλά και δυνητικούς επενδυτές.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση ακινήτων “International Property Show” στη Μόσχα το διήμερο 8 και 9 Απριλίου και στη συνέχεια στην έκθεση “Property Investor & Homebuyer Show” στο Λονδίνο η οποία έλαβε χώρα το διήμερο 15 και 16 Απριλίου.
 
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται;Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία πέραν των 35 χρόνων, περισσότερες από 265 αποπερατωμένες αναπτύξεις στο ενεργητικό της και με 50 νέα έργα σε εξέλιξη, η Aristo Developers διασφαλίζει την συνέχεια της  ηγετικής της  πορείας της παρουσιάζοντας τα έργα της στις αγορές του εξωτερικού στα πλαίσια του συνεχώς εξελισσόμενου αναπτυξιακού προγράμματος της.
 
Στις εν λόγω εκθέσεις  η Aristo Developers είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει  αναπτύξεις διεθνών προτύπων, όπως το Venus Rock Golf Resort – το μεγαλύτερo και πιο ολοκληρωμένο παραλιακό θέρετρο της νοτιοανατολικής  Μεσογείου, αλλά και άλλων μικρότερων αναπτύξεων στις πιο προνομιούχες περιοχές της Κύπρου όπως το Plage Residences στην παραλία της τουριστικής περιοχής της Πάφου και το Mersinia Hills Sea View Villas σε μια μαγευτική τοποθεσία  με πανοραμική θέα στη θάλασσα, στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα.
 
Η Aristo Developers παραμένει στο προσκήνιο ως η προτιμώμενη επιλογή των ξένων αγοραστών και επενδυτών που επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο.
 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023