Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Στο …Οβάλ Γραφείο της Λεμεσού

Στον 5ο όροφο του The Oval, του καινούριου μεγαλειώδες έργου της Λεμεσού, βρίσκεται το πιο εντυπωσιακό show office στην Κύπρο. Σήμερα, με την καθοδήγηση υπευθύνων της Cybarco, ξεναγήθηκαν στον χώρο λειτουργοί των Μέσων Ενημέρωσης.

Θέλοντας να προβάλει τη μοναδικότητα, τη λειτουργικότητα και τη διαρρύθμιση των χώρων του The Oval, η εταιρεία Cybarco διαμόρφωσε ένα Show Office, που σκοπό έχει να προσφέρει προσωπική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να στεγάσουν τις εταιρείες τους στο πολυσυζητημένο αυτό κτήριο με πρωτοποριακή σχεδίαση, όπου έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.  Το Show Office έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η απόλυτη πολυτέλεια που προσφέρει, τόσο ο χώρος όσο και η κατασκευή του κτηρίου, τονίζοντας  το γεγονός ότι το The Oval αποτελεί μια μοναδική επιχειρηματική βάση, κάνοντας την εργασία σε αυτό, μια ξεχωριστή εμπειρία.                                                                                                              

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Cybarco κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, η αυξημένη ζήτηση των γραφειακών χώρων στο The Oval, είχαν ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις και κρατήσεις να έχουν ξεπεράσει το 50%. Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου προχωρούν ραγδαία, με τη διαδικασία σκυροδέτησης του σκελετού του κτηρίου να ολοκληρώνεται. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι μεταλλικές εργασίες του περιβλήματος, ενώ η διαδικασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων έχει ήδη αρχίσει, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης του The Oval, που αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2017.

Το πιο εντυπωσιακό, ίσως, κτήριο της Λεμεσού
Το πρωτοποριακό αυτό έργο, που ανεγείρεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα, θα φτάνει τα 75 μέτρα ύψος και θα αποτελείται από 16 ορόφους. Ο κάθε ένας από τους 16 ορόφους έχει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και ευέλικτο εσωτερικό σχεδιασμό έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης. Με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α, το έργο είναι μια αειφόρος ανάπτυξη που με τη χρήση γεωθερμίας η εκπομπή ρίπων θα είναι σχεδόν μηδενική. Η εντυπωσιακή εικόνα του έργου θα συμπληρώνεται με τους πολυτελείς, επανδρωμένους χώρους υποδοχής που θα βρίσκονται στο ισόγειο, τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους και την καφετέρια, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται όπως property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδο τόσο στο κτήριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης.                                           

Το The Oval είναι ακόμα μια πρωτοποριακή δημιουργία της εταιρείας Cybarco, μέλος του Ομίλου Λανίτη. Η Cybarco, που δραστηριοποιείται από το 1945, χαρακτηρίζεται ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων, δημιουργώντας ποιοτικά έργα όπως το Akamas Bay Villas, το Sea Gallery Villas και τη Μαρίνα Λεμεσού, την πρώτη οικιστική μαρίνα του νησιού μας.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Κωστακόπουλος

 

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ