Έτοιμη πολυτελής οικία στο Carolina Park

Τις πόρτες της άνοιξε η νέα οικία στο συγκρότημα Carolina Park στα Λατσιά της εταιρίας Photos Photiades Developments η οποία έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Χάρη Φεραίο.

Η νέα οικία έχει εμβαδό 525 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, χώρο ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί σε υπνοδωμάτιο ή γραφείο, μεγάλο υπόγειο χώρο που περιλαμβάνει δωμάτιο με πλυντήριο και δωμάτιο παιχνιδιών, στεγασμένο χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και μεγάλη στεγασμένη βεράντα.

«Το όραμά μας για το Carolina Park είναι η δημιουργία μιας οικιστικής αστικής περιοχής έχοντας ως γνώμονα την παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής για μια οικογένεια στη σύγχρονη εποχή», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Photos Photiades Developments, Παύλος Φωτιάδης.

«Το σπίτι φαίνεται πολύ πιο μεγάλο από ότι είναι λόγω της ενοποίησης του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο χωρίς να μεσολαβούν δοκάρια. Η ενοποίηση του χώρου αποτελεί καινοτομία για τη νέα οικία καθώς επιτρέπει στον ένοικο να βλέπει προς όλες τις κατευθύνσεις διατηρώντας του ταυτόχρονα το δικαίωμα της ιδιωτικότητας» εξήγησε ο αρχιτέκτονας της οικίας, Χάρης Φεραίος.

Πρόσθεσε ακόμη πως η οικία διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, η οποία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, αφού διασφαλίζει τη διατήρηση της θερμότητας εντός της οικίας.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας Φώτος Φωτιάδης Developments προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η δημιουργία αριθμού καταστημάτων, στρατηγικά τοποθετημένων στη δυτική είσοδο του έργου, που θα προσφέρουν στους κατοίκους όσα χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Το Carolina Park με την ολοκλήρωσή του θα διαθέτει κατάστημα τράπεζας, φούρνο, μίνι μάρκετ, καθαριστήριο, κομμωτήριο και γυμναστήριο.

Η νέα οικία θα είναι ανοικτή για τους δυνητικούς αγοραστές την Τετάρτη και την Πέμπτη, 7 και 8 Οκτωβρίου, από τις 15:30 μέχρι και τις 8 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22452000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.carolinapark.com.cy.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα