Nέο «αρχηγείο» για την PwC στη Δημοσθένη Σεβέρη

Έτοιμο είναι το νέο κεντρικό κτήριο της PwC, στο κέντρο της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, πλησίον της εισόδου του Προεδρικού Μεγάρου και μεταξύ Υπουργείου Εξωτερικών και των επίσης καινούργιων κεντρικών γραφείων της Wargaming.

Το νέο κτήριο του οίκου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών φέρει το όνομα «PwC Central» και υψώνεται σε οκτώ ορόφους. Μάλιστα, στα νέα κεντρικά γραφεία της PwC θα στεγάζονται οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην πόλη της Λευκωσίας.

Σχετική ανακοίνωση του οίκου αναφέρει: «Συνδυάζοντας καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας και εσωτερικής διαρρύθμισης, το κτίριο είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να υποστηρίζει και να προωθεί την ομαδικότητα, τη συνεργασία και τις εναλλακτικές μορφές εργασίας σε συνθήκες ποιοτικού εργασιακού περιβάλλοντος. Για τον σκοπό αυτό υιοθετήθηκε η διεθνής εμπειρία της PwC και εφαρμόστηκαν πρωτοποριακές ιδέες, καθώς και οι καλύτερες δοκιμασμένες πρακτικές από τα γραφεία του δικτύου της σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο».

Παράλληλα, τονίζεται ότι βάσει του συστήματος εσωτερικής διαρρύθμισης, οι εργαζόμενοι έχουν την ευελιξία να επιλέγουν διαφορετικούς χώρους εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν. «Πρόκειται για μια παγκοσμίως αποτελεσματική και αποδοτική προσέγγιση διαχείρισης χώρων. Αυτή επιτρέπει στους οργανισμούς να συγκρατήσουν το λειτουργικό τους κόστος, να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα και να προσφέρουν τη ευελιξία που χρειάζονται οι εργαζόμενοι» συμπληρώνει η PwC.

Σε μια προσπάθεια προώθησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης προς τον χώρο εργασίας, δημιουργήθηκε ειδικός χώρος στάθμευσης για ποδηλάτες, ενώ παρέχονται και άλλες σχετικές διευκολύνσεις στο προσωπικό.

Όπως δήλωσε ο Ευγένιος Χρ. Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC: «Προτεραιότητα της PwC είναι η διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στόχος που συνδέεται με τη διατήρηση υψηλού επιπέδου εργασιακών συνθηκών για τους ανθρώπους μας. Η καινοτομία, η ευελιξία, η επιλογή και η προσαρμογή των χώρων εργασίας ήταν οι κύριοι άξονες στους οποίους κινηθήκαμε κατά το σχεδιασμό του νέου μας κτιρίου. Όσο καλύτερα συνεργαζόμαστε τόσο πιο αποτελεσματικά εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια