Cyfield: Καινούργιο έργο στη Δασούπολη

Τη νέα της πολυκατοικία στη Δασούπολη παρουσιάζει η εταιρεία Cyfield. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τη City Home 83, η οποία βρίσκεται στη γωνία των οδών Βούλγαρη & Αναξαγόρα στη Δασούπολη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "είναι μια μοντέρνα τετραώροφη πολυκατοικία με οκτώ μόνο ευρύχωρα διαμερίσματα, δύο σε κάθε όροφο. Τα διαμερίσματα, τέσσερα των τριών και τέσσερα των δύο υπνοδωματίων, είναι εντελώς ανεξάρτητα και έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν όλες τις σημερινές ανάγκες των ενοίκων τους".

Επισημαίνεται ότι "ο νότιος προσανατολισμός τους εξασφαλίζει όμορφο φως τη μέρα και άνετες βραδιές στα σαλόνια και τις μεγάλες καλυμμένες βεράντες με θέα το πράσινο της περιοχής. Οι χώροι στάθμευσης και οι αποθήκες έχουν μεταφερθεί στο υπόγειο για περισσότερη ασφάλεια και για τη δημιουργία μιας πιο άνετης και εντυπωσιακής εισόδου και κήπου στο ισόγειο". 

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλη καλυμμένη βεράντα με γυάλινα στηθαία, ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία, άνετα υπνοδωμάτια, και μοντέρνα κουζίνα και χώρους υγιεινής. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, "ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο σχεδιασμό και στις ανέσεις των ενοίκων που περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμανση, ειδικά επιλεγμένα υλικά και φωτισμούς σε όλους τους χώρους, κάμερες, κλειδαριές ασφαλείας, αποθήκες στο υπόγειο, και άλλα μοντέρνα στοιχεία που εξασφαλίζουν μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής".

Τέλος, αναφέρεται ότι και η τοποθεσία της είναι επίσης εξαιρετική, σε ήσυχο δρόμο κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες, πάρκα, εμπορικά κέντρα και πολύ κοντά στις κύριες οδικές αρτηρίες της Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης