Atterbury: Γιατί επένδυσε στα mall του ομίλου Σιακόλα

Έχοντας κάνει τη μεγάλη επένδυση μέσω της οποίας η εταιρεία Atterbury εξασφάλισε τα δύο mall του ομίλου Σιακόλα, εισέρχεται σε ευρωπαϊκές επενδύσεις που είναι και ο μεγάλος στόχος της όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα της.

Μάλιστα οι ευρωπαϊκές επενδύσεις τίθενται υπό την εταιρεία Atterbury Europe Services, της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ραούλ Ντε Βίλιερς.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι οι ευρωπαϊκές εργασίες της Atterbury επικεντρώνονται σε επενδύσεις σε εμπορικά κέντρα, κυρίως σε ραγδαία αναπτυσσόμενες αναπτύξεις στην Ανατολική Ευρώπη.

Μάλιστα αναφερόμενη στην επένδυση που έκανε στην Κύπρο η εταιρεία αναφέρει ότι έχει τοποθετηθεί εμπορικά κέντρα τα οποία αποτελούν κλειδί στο εμπόριο της χώρας. «Τα δύο mall έχουν σημαντική προοπτική ανάπτυξη και να δώσουν περαιτέρω ανάπτυξη σε διεθνή brands του εμπορίου και στην κυπριακή αγορά» συμπληρώνει η εταιρεία.

Την ίδια ώρα ο όμιλος με βάση τη Νότιο Αφρική αναφέρει ότι η χώρα παρέχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, έχοντας αφήσει πίσω της την κρίση του 2013, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η Κύπρος καταγράφει πιο θετική πορεία από το αναμενόμενο. Την ίδια ώρα η εταιρεία εντάσσει στα θετικά και το γεγονός ότι έχει επαναρχίσει και μάλιστα με αισιοδοξία ο διάλογος για επίλυση του Κυπριακού.

«Σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Κύπρος έχει ήδη περάσει από τη φάση της λιτότητας εφαρμόζοντας σκληρά μέτρα όπως το κούρεμα καταθέσεων. Η οικονομία της χώρας αναπτύσσεται, ενώ η Atterbury επενδύει σε μια φάση που η αγορά είναι κάτω προκειμένου να επωφεληθεί από τη μελλοντική ανάπτυξή της» αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.

Στη συνέχεια η Atterbury αναφέρεται στο Mall of Cyprus, τονίζοντας ότι είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, με σειρά γνωστών καταστημάτων αλλά το μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας ΙΚΕΑ στον ευρύτερο χώρο του εμπορικού πάρκου Σιακόλα. Αναφερόμενη στο Mall of Engomi η Atterbury αναφέρει ότι διαθέτει μεγάλη προοπτική, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα πλάνα επέκτασής του σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου