Wargaming: Συνεχίζει τις επενδύσεις σε ακίνητα

Όσο περνά ο καιρός και η παρουσία της στη διεθνή αγορά online παιχνιδιών μεγαλώνει, τόσο οι επενδύσεις της στην Κύπρο μεγαλώνουν. Ο λόγος για την εταιρεία Wargaming, η οποία εντός των επόμενων εβδομάδων ολοκληρώνει άλλο ένα project στην αγορά ακινήτων της πρωτεύουσας. Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει οικιστικό έργο στην εντός των τειχών Λευκωσία, το οποία θα φιλοξενεί οικογένειες στελεχών της Wargaming από το εξωτερικό.

Μάλιστα, το εν λόγω έργο το οποίο θα ονομάζεται Wargaming City Centre είναι το δεύτερο οικιστικό project της εταιρείας στη Λευκωσία. Το άλλο οικιστικό έργο φιλοξενεί στελέχη της εταιρείας στη περιοχή Σταυρού στον Στρόβολο. Η εταιρεία εργοδοτεί στην Κύπρο πέραν των 50 ατόμων από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν πλέον τη βάση τους στη χώρα μαζί και τις οικογένειές τους.

Στο εγγύς μέλλον αναμένονται κι άλλα στελέχη από το εξωτερικό να φτάσουν στην Κύπρο. Η εδραίωση της εταιρείας έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή βάση στη χώρα, ενώ στη Wargaming θεωρούν πως στην Κύπρο έχουν θέσει ισχυρές βάσεις που βάζουν το νησί στον παγκόσμιο χάρτη της βιομηχανίας διαδικτυακών παιχνιδιών.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει την αποπεράτωση του κτηρίου που θα στεγάσει τα κεντρικά γραφεία της. Το project President το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη στη Λευκωσία, υπολογίζεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του καλοκαιριού. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σοβαρές τροποποιήσεις τόσο στον σχεδιασμό όσο και στα υλικά που χρησιμοποιούνται για το κτήριο έχουν καθυστερήσει την αποπεράτωση του έργου. Πάντως, στη Wargaming θεωρούν πως πρέπει τα κεντρικά γραφεία να καλύπτουν μεγάλες ανάγκες για εργασία, συναντήσεις ακόμη και μεγάλης κλίμακας meetings στελεχών της εταιρείας.

 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους