Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Λεπτός: Βλέπει ευκαιρίες στη Ρωσία

Στη διεθνή κτηματική έκθεση “Moscow Overseas Property and Investment Show” συμμετείχε η Leptos Estates όπου εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν τα αναπτυξιακά της έργα τόσο στην Κύπρο όσο και στα Ελληνικά νησιά  καθώς και  τα νέα έργα όπως το “Ιasonas Beach Villas”, “Adonis Beach Villas”, “Venus Gardens” και “Paros Gardens”.

Σύμφωνα με την εταιρεία, επενδυτές και αγοραστές, έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στα παραθαλάσσια έργα “Iasonas Beach Villas” στην Κύπρο και “Paros Gardens” στην Ελλάδα.

«Η πολυμελής ομάδα από τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων από τα γραφεία της εταιρείας στην Μόσχα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να κλείσει συμφωνίες για πωλήσεις περιουσιών όπως επίσης συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλα κτηματομεσιτικά γραφεία τόσο από την πρωτεύουσα Μόσχα όσο και από άλλες μεγάλες πόλεις της Ρωσίας», σημειώνεται.

Στις δηλώσεις του ο Διευθυντής του Ομίλου στην Ανατολική Ευρώπη κος Ανδρέας Σάντης είπε ότι, «Σαν Όμιλος Λεπτός συμμετέχουμε σ ‘όλες τις μεγάλες εκθέσεις περιουσιών σ ’όλη την Ρωσία παρά  την κρίση η οποία προείλθε από την πτώση του Ρουβλιού.

Η συμμετοχή μας ήταν πολύ πετυχημένη καθώς οι επισκέπτες στην έκθεση εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των έργων μας καθώς και τις προσιτές τιμές μας. Επίσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προγράμματα εξασφάλισης διαβατηρίου και μόνιμης παραμονής στην Κύπρο και την Ελλάδα τα οποία φαίνεται να είναι τα καλύτερα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη»

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023