Η σημασία στα θεμέλια για The Oval

Με εντατικούς ρυθμούς και βάση χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες στο μεγαλεπήβολο γραφειακό συγκρότημα της Cybarco, το ‘The Oval’, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και οι εργασίες πασσαλώσεων του κτηρίου που φτάνουν σε βάθος 25 μέτρων ενώ τώρα δημιουργείται η θεμελιόπλακα που καλύπτει έκταση πέραν των 3,500 τετραγωνικών μέτρων και για τη δημιουργία της θα χρησιμοποιηθούν 4,500 κυβικά σκυροδέματος και 560 τόνοι σιδήρου. Όπως επεσήμανε και ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Κώστας Αντωνίου, για να τονίσει τη σημαντικότητα των εργασιών αυτών, ‘Ένα κτίριο βασίζεται στα θεμέλιά του. Δίνουμε μεγάλη έμφαση καθ’όλη την κατασκευαστική διαδικασία αλλά κυρίως στη θεμελίωση, για να δημιουργήσουμε ένα αψεγάδιαστο κτήριο απ’όλες τις απόψεις κτήριο.’

Το ‘The Oval’ που το ύψος του θα φτάνει τα 75 μέτρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Σήμα κατατεθέν και στολίδι για τη Λεμεσό, το πρωτοποριακό αυτό έργο θα ενισχύσει περεταίρω την εικόνα της πόλης σαν επιχειρηματικό κέντρο. Πολύ ευχαριστημένος δηλώνει και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας Cybarco Development Limited, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, με τις εξελίξεις τόσο από κατασκευαστικής πλευράς όσο και από πλευράς πωλήσεων αφού μέχρι σήμερα έχει ήδη πουληθεί το 25% του κτηρίου.

 

 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου