Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Όμιλος Καραμοντάνης: Εγκαίνια νέων κεντρικών γραφείων

Τα εγκαίνια των καινούριων ιδιόκτητων κεντρικών του γραφείων πραγματοποίησε ο Όμιλος Καραμοντάνη, παρουσία κρατικών και πολιτικών αξιωματούχων, παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας και συνεργατών της εταιρείας από την Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «η ολοκλήρωση των νέων γραφειακών του εγκαταστάσεων αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον Όμιλο Καραμοντάνη, που κατά τη διάρκεια των 55 χρόνων λειτουργίας του συνέβαλε δραστικά στην ανάπτυξη των υποδομών και της οικονομίας της Κύπρου, έχοντας ολοκληρώσει ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις σε σημαντικά έργα όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, μονάδες αφαλάτωσης, δημόσια κτίρια, μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, κλπ».  

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της : «Ως Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε κυπριακές επιχειρήσεις να πετυχαίνουν τους στόχους τους, να αναπτύσσονται και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε Κύπρο και εξωτερικό. Ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, δεν νομίζω να υπάρχουν καλύτερες ενδείξεις για τις θετικές προοπτικές της οικονομίας μας από το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει σήμερα ο Όμιλός σας». Ο Υπουργός επίσης ανακοίνωσε θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα από τα μεγαλύτερα προγραμματισμένα έργα του Ομίλου, τη μαρίνα της Αγίας Νάπας. Σύμφωνα με τον Υπουργό, σύντομα αναμένεται να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες, με τις κατασκευαστικές εργασίες να ξεκινούν το πρώτο εξάμηνο του 2015 και να ολοκληρώνονται μέσα στο 2018.

Ο Γεράσιμος Καραμοντάνης, εκ των ιδρυτών και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου σημείωσε: «Τα εγκαίνια σηματοδοτούν μια μεγάλη επένδυση στην αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου και την ενδυνάμωση της παρουσίας και της εικόνας του στην Κύπρο και το εξωτερικό. Η δυναμική και πολύπλευρη εξέλιξη του Ομίλου μας είναι βασισμένη στην καινοτομία, την τεχνολογική εξειδίκευση, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας και φυσικά στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».

Οι νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Πέρα Χωριού Νήσου στη Λευκωσία και στεγάζουν το διοικητικό και γραφειακό προσωπικό των πλείστων από τις 14 εταιρείες του Ομίλου. Οι κτιριακές υποδομές καλύπτουν έκταση 3500 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνουν γραφεία, τμήματα εξυπηρέτησης, εκθεσιακούς χώρους και αποθήκες.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης