Buena Vista: Κάθοδος του αντιπροέδρου στην Κύπρο

Με προτεραιότητα της ατζέντας που αφορά την Κύπρο το έργο εκατομμυρίων Fortune Health Resort έρχεται στη χώρα τέλη του μηνός ο αντιπρόεδρος του ομίλου Buena Vista, Colin Wright.

Το έργο στη Λεμεσό που είναι της τάξης των 300 εκ. ευρώ υπολογίζεται να αρχίσει να υλοποιείται κατά τους πρώτους μήνες του 2015, εάν βέβαια εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες άδειες, εξευρεθεί το απαραίτητο ρευστό και δεν αλλάξει κάτι στις σχέσεις της Buena Vista με τους τοπικούς εταίρους της. Κυβερνητικές πηγές που ασχολούνται με το project τονίζουν στο InBusinessNews πως όλα βαίνουν καλώς και το έργο θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς.

Επαφές για επενδύσεις
Το όνομα και κυρίως το μέγεθος της Buena Vista έφεραν στο τραπέζι των σχεδιασμών επενδυτικές προτάσεις που αφορούν την κυπριακή αγορά, δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων, όπως τονίζουν πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι ο κλάδος τουρισμού σε συνδυασμό με την ανάπτυξη γης, κομμάτια με τα οποία ασχολείται η Buena Vista, έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς από την Κύπρο στο γραφείο του αμερικανικού κολοσσού. Η κάθοδος του αντιπροέδρου του ομίλου στην Κύπρο θα δρομολογήσει και τις όποιες πιθανές εξελίξεις επί των προτάσεων που έπεσαν στο τραπέζι.

Καταρτισμός ΔΣ και περιφερειακό γραφείο
Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και το ΔΣ του ομίλου στην Κύπρο, στο οποίο θα συμμετέχει ο επιχειρηματίας και πρώην υπουργός Εμπορίου, Αντώνης Μιχαηλίδης καθώς και ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Καϊσής, ο οποίος είχε τα σχέδια για το μεγαλεπήβολο έργο Fortune. Η κάθοδος του αντιπροέδρου της Buena Vista θα οδηγήσει και σε σχηματισμό του ΔΣ της εταιρείας που ασχολείται με τις κυπριακές εργασίες.

Κατά τις ημέρες που θα βρίσκεται στην Κύπρο ο Colin Wright θα αξιολογηθεί και η πορεία του περιφερειακού γραφείου που έχει στηθεί εδώ και μερικές εβδομα΄δες στη Λευκωσία, σε κτήριο επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι