Sports Solutions: Δύο projects σε σχολεία σε ένα μήνα

Έχοντας ολοκληρώσει τον τελευταίο μήνα δύο μεγάλα projects κάλυψης αθλητικών εγκαταστάσεων η Sports Solutions ελκύει όλο και περισσότερα βλέμματα για τις κατασκευές που πρόσφατα εισήγαγε στην Κύπρο.

Η εταιρεία που εξειδικεύεται στις συγκεκριμένες κατασκευές μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε χώρο, με μειωμένο κόστος από συμβατικές κατασκευές με μπετόν και σίδηρο αλλά και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα δύο έργα που υλοποίησε σε ένα μήνα στη Λευκωσία αφορούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις δύο ιδιωτικών σχολείων. Η Sports Solutions έστησε ειδικό στέγαστρο που καλύπτει πλέον την πισίνα και περιμετρικές εγκαταστάσεις (κερκίδες, διάδρομοι, αποθήκες, είσοδοι-εξόδοι και ράμπες) του ιδιωτικού σχολείου Falcon. Σειρά πήρε το επίσης ιδιωτικό σχολείο GC School, του οποίου το υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ έχει πλέον καταστεί καλυμμένο, αλλά με πρόνοιες που επιτρέπουν στο φως και στον αέρα να μπαίνουν όσο χρειάζεται και όποτε κρίνεται αναγκαίο αναλόγως καιρού.

Κινεζική κατασκευή
με ευρωπαϊκά πρότυπα

Η Sports Solutions εισάγει από την Κίνα σε αμέτρητα κομμάτια την κατασκευή που πρόκειται να στήσει για κάθε έργο, ενώ από το εργοστάσιο φτάνουν με τα υλικά και ειδικοί μηχανολόγοι για τις συγκεκριμένες κατασκευές. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται στο εξωτερικό για κάλυψη χώρων στάθμευσης και συντήρησης αεροσκαφών ή στρατιωτικών οχημάτων μεγάλου μεγέθους.

Από την εταιρεία Sports Solutions τονίζεται παράλληλα πως οι κατασκευές που σήμερα καλύπτουν τα προαναφερθέντα έργα είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού, κατασκευής με απαιτητικές και λεπτομερείς διαδικασίες, αλλά και αυστηρή επίβλεψη από μηχανολόγους.

Παράλληλα, αναφέρει πως στα δύο έργα χρησιμοποιήθηκε υλικό από PVC για κάλυψη της πισίνας και του γηπέδου, ωστόσο, η κατασκευή μπορεί επίσης να επενδυθεί με γυαλί και πλαίσια αλουμινίου με ειδική, ενδιάμεση στρώση ελαφρού υλικού για μόνωση (τα γνωστά sandwich panels).

Τα δύο έργα κάλυψης
αθλητικών εγκαταστάσεων

Στο σχολείο Falcon η πρόκληση του έργου είναι πως σε καμία πλευρά το υψόμετρο δεν ήταν ίδιο με κάποια άλλη. Οι μηχανολόγοι που συνεργάζονται με τη Sports Solutions αλλά και οι τεχνικοί του κινεζικού εργοστασίου σχεδίασαν το projects και εντός δέκα ημερών το κολυμβητήριο του σχολείου καλύφθηκε με μια εντυπωσιακή κατασκευή που καλύπτει πέραν των 2 χιλιάδων τ.μ.

Την ίδια ώρα το GC School απέκτησε κλειστό γυμναστήριο παντός καιρού, με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με μια συμβατική κατασκευή.

Το έργο στο GC School σε εικόνες.




Το project στέγασης του κολυμβητηρίου στο Falcon.


 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου