Space Hellas: Ανέλαβε το έργο ελέγχου πρόσβασης στο ΓΣΠ

Σε περίπου τρεις  μήνες από τώρα το στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας θα πληροί και τις προδιαγραφές που έχει θέσει η UEFA, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Αρχή, για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των θεατών από κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η εταιρεία Space Hellas που παρέχει λύσεις και υπηρεσίες και στο χώρο της εποπτείας και διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων, ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει, κατόπιν διαγωνισμού, το «Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης» στο ΓΣΠ, το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου.

 

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει θα εγκατασταθούν σε κάθε πύλη εισόδου, ειδικά αυτόματα τουρνικέ, εξοπλισμένα με αναγνώστες RFID καρτών και barcode εισιτηρίων.

Πρόκειται δηλαδή για μία συσκευή που θα αναγνωρίζει τις κάρτες των φιλάθλων (μέλος, διαρκείας, κ.λπ), και τους αναγραφόμενους κωδικούς των εισιτηρίων, και αυτομάτως θα τίθενται σε λειτουργία, ή θα παραμένουν απενεργοποιημένα τα περιστρεφόμενα κάγκελα εισόδου, γνωστά ως 
τουρνικέ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας, το συνολικό τίμημα του έργου ανέρχεται στα 940.000 ευρώ και θα παραδοθεί «σε πλήρη λειτουργία» αρχές του 2015, ενώ στη σύμβαση συμπεριλαμβάνεται πενταετές συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Το στάδιο ΓΣΠ της Κύπρου είναι χωρητικότητας 23.000 περίπου θέσεων, διαθέτει 18 βασικές πύλες, 1 VIP,  και 30 θεωρεία. Φιλοξενεί τους αγώνες δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου (ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ), της Εθνικής Ομάδας, καθώς και τους διεθνείς αγώνες άλλων ομάδων εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, στο πλαίσιο διεθνών διοργανώσεων (Champions League, Europa League), λόγω μεγέθους εγκαταστάσεων και κατάλληλων προδιαγραφών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας