Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Εγκαίνια για το Minthis Hills Golf Resort

Ο όμιλος εταιρειών Pafilia εγκαινιάζει το μεγαλεπήβολο έργο του Minthis Hills Golf Resort, την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ‘Minthis Hills Clubhouse’.  Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ενώ παράλληλα τον Αγιασμό θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β’.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου,  «το Μinthis Hills Golf Resort, δημιούργημα πάθους, αφοσίωσης, αναπτυξιακού οράματος, και σκληρής δουλειάς, αποτελεί επάξια ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που αναμφίβολα φέρνει μία νέα διάσταση στον τομέα της ανάπτυξης γης, καθώς η μεσογειακή απλότητα και η πολυτέλεια συναντώνται με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και στη συνέχεια γίνονται ένα με την φύση. Σχεδιασμένο με την εξειδικευμένη μαεστρία των παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτόνων Woods Bagot και Atkins, σε συνεργασία με την εταιρεία Pafilia, το Minthis Hills προβάλλει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα και πολυτέλεια που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς».

Αναφέρεται επίσης ότι το  Minthis Hills ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 5 εκατομμυρίων τ.μ., διαθέτοντας υπερπολυτελείς κατοικίες με ανέσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιχειρηματικό και συνεδριακό κέντρο, χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, μονοπάτια μελέτης της φύσης και ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών προδιαγραφών πρωταθλήματος. Επισημαίνεται ότι «την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική υπεροχή έρχεται να συμπληρώσει το πολυτελές εστιατόριο στο ‘Minthis Hills Clubhouse’, με θέα τους καταπράσινους κήπους και το γήπεδο γκολφ, δημιουργώντας την αίσθηση ενός επίγειου φυσικού παράδεισου». «Η ομάδα των ταλαντούχων chef του Minthis Hills Clubhouse, έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον διεθνώς αναγνωρισμένο MichelinStar chef Alain Ducasse, κάτι που συνέβαλε στην τελειοποίηση των γαστρονομικών τους δεξιοτήτων, προσφέροντας ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες». Το μαγευτικό τοπίο ολοκληρώνεται με το γραφικό  μοναστήρι του 18ου αιώνα, "Ο Σταυρός της Μίνθης", όπου αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της περιοχής.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, «με την ολοκλήρωση του, το έργο θα διαθέτει πολυτελές Spa και κέντρο ευεξίας, γήπεδα και ακαδημία τένις, κέντρο ιππασίας, πλατεία και πάνω από 500 υπερπολυτελείς κατοικίες, αποτελώντας ένα μοναδικό θέρετρο στην Κύπρο που θα μετουσιώνει κάθε διαμονή σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία».

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ