Οργανώνονται για το Fysco

Περισσότεροι από 250 εθελοντές συγκρότησαν ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό υπό την εποπτεία του οποίου θα ενταχθεί το έργο με την επωνυμία “Fysco Lotus Plaza Project”.

Πρωταρχική επιδίωξη των 250 και πλέον εθελοντών που θα διαχειρίζονται το συγκεκριμένο έργο είναι να επέλθει συμφωνία με τους ιδιοκτήτες των υποστατικών του Fysco Lottus Plaza, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Λεμεσού και για χρόνια παραμένει αναξιοποίητο, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας ο νεοσύστατος οργανισμός διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ., στο κτίριο του Fysko Lotus Plaza, στην οδό Ικτίνου και Καλλικράτη, περιοχή ΝΑΑΦΙ και προσκαλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους ιδιοκτήτες των υποστατικών να παρευρεθούν στην ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του ακινήτου. «Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ομάδα θα παρουσιάσει δύο συγκεκριμένες ολοκληρωμένες προτάσεις για την αξιοποίηση του κτιρίου ως Κέντρο Επιχειρηματικότητας, όπου νεαρά άτομα θα μπορούν να βρουν στήριξη και υποδομές για να εστιάσουν τις επιχειρηματικές και εμπορικές τους δραστηριότητες».

Η πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία του Fysko Lotus Plaza και τη μετατροπή του σε ένα επιχειρηματικό σύμπλεγμα, έχει την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, των πολιτικών δυνάμεων, καθώς και πολλών άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών, προστίθεται.

Οι χρήσεις που προτείνεται να φιλοξενήσει το κτίριο είναι:
• Συνεργατικοί χώροι για νέους επιχειρηματίες στους οποίους θα προσφέρεται ολοκληρωμένος γραφειακός εξοπλισμός, πρόσβαση στο διαδίκτυο και καθοδήγηση από μια ομάδα ειδημόνων για υλοποίηση των ιδεών τους.
• Αίθουσα εκδηλώσεων στην οποία θα φιλοξενούνται διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια επιχειρηματικότητας, hackathons και συναντήσεις ως επίσης και σεμινάρια αντιμετώπισης της ανεργίας.
• Πέραν των 100 καταστημάτων θα διατεθούν σε νέους εμπόρους χωρίς οικονομική επιβάρυνση για διάστημα ενός χρόνου με σκοπό τη πώληση των υπηρεσιών και προϊόντων τους.

 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα