Sea Gallery Villas: Πωλήθηκε το 70% του έργου

Στο λόφο της Αμαθούντας, 100 μέτρα από τη θάλασσα, η Cybarco έχει ολοκληρώσει την ανέγερση και της τέταρτης φάσης των πολυτελών επαύλεων στο Sea Gallery Villas.

"Η κάθε έπαυλη έχει δικό της αρχιτεκτονικό χαρακτήρα και σχεδιασμό, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη, πανοραμική θέα της θάλασσας, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες το προνόμιο να βρίσκονται σε μια ήσυχη περιοχή και συνάμα σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Οι τέσσερις πολυτελείς επαύλεις, τεσσάρων υπνοδωματίων, έχουν σχεδιαστεί από το διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Αρμεύτης & Συνεργάτες" αναφέρει η ανακοίνωση της Cybarco.

Οι επαύλεις με καλυμμένους χώρους που φτάνουν τα 585 τ.μ. και χτισμένες σε οικόπεδα μέχρι και 725 τ.μ. διαθέτουν άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, roof terrace, τοπιοτεχνημένους κήπους και πισίνες. @Με προσοχή στη λεπτομέρεια έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά τα οποία δένουν αρμονικά τις επαύλεις αυτές με τον περιβάλλοντα χώρο, όπως πέτρα και ξύλο, αλλά κύριο χαρακτηριστικό αποτελεί το γυαλί, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Cybarco.

Παράλληλα, με την αποπεράτωση των κατασκευαστικών εργασιών των επαύλεων αυτών, η Cybarco έχει διαμορφώσει την έπαυλη D2 σαν Show Villa, όπου οι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια, κομψότητα και στυλ που προσδίδει τόσο η αρχιτεκτονική όσο και η επίπλωση που έχει επιλεγεί από γνωστούς Ιταλικούς οίκους.

 Το έργο αυτό αποτελείται συνολικά από 20 επαύλεις, από τις οποίες το 70% έχει ήδη πωληθεί, ενώ σύντομα προγραμματίζεται και η ανέγερση της πέμπτης φάσης, με τιμές που ξεκινούν από €1.280.000 + ΦΠΑ.

Το Sea Gallery Villas είναι μία ακόμα δημιουργία της εταιρείας Cybarco. Μέλος του Ομίλου Εταιρειών Λανίτη, η Cybarco, από το 1945, έχει δίκαια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της ως πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, δημιουργώντας ποιοτικά έργα όπως το Akamas Bay Villas, το Amathusa Coastal Heights και τη Limassol Marina.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για διευθέτηση ξενάγησης, καλέστε μας στο 8000 50 30 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας Cybarco.com

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου