Pafilia: Ρώσοι δημοσιογράφοι προβάλουν την Κύπρο



Κορυφαίους Ρώσους δημοσιογράφους φιλοξενεί η εταιρεία Pafilia στα πλαίσια των συντονισμένων δράσεών της για προβολή της Κύπρου και ενίσχυση της εικόνας της στους ξένους.
«Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για προβολή και προώθηση της Κύπρου ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού αλλά και για την ενίσχυση της πεποίθησης ότι οι επενδυτές μπορούν να βρουν στο νησί μας μεγάλες ευκαιρίες και πρόσφορο έδαφος για νέες επενδύσεις σε μερικές από τις ομορφότερες τοποθεσίες στον κόσμο, φιλοξενήσαμε δύο κορυφαίους Ρώσους δημοσιογράφους από την πόλη Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Pafilia.
Οι Denis Marlynskiy και Andrey Dunaevο χαρακτηρίζονται ως δύο ηγετικές φυσιογνωμίες στον χώρο της δημοσιογραφίας στη Ρωσία, με αρκετές διακρίσεις και αξιόλογη πορεία στο χώρο.
Τα στελέχη της Pafilia Group ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε διάφορους τομείς και ειδικότερα στην αγορά ακινήτων, στις αναπτύξεις γκολφ και στον τουρισμό προβάλλοντας τις ξεχωριστές τοποθεσίες του νησιού, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και  τη σημαντική γεωγραφική θέση της Κύπρου που την καθιστά ιδανικό προορισμό για επενδύσεις.     
Κατά την παραμονή τους στο νησί διεξήχθησαν επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες, αρχαιολογικά μνημεία, μουσεία, μοναστήρια, καθώς και στο μεγαλεπήβολο έργο της Pafilia Μinthis Hills Golf Resort στην Πάφο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρώσοι δημοσιογράφοι ετοίμασαν ταινία μικρού μήκους, η οποία περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και θα προβάλλεται για δύο μήνες σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ρωσίας, το Channel TVK-6.
 

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά