Πολυτελές project στη Λεμεσό με υπογραφή Phillip Starck

Ο οίκος σχεδιασμού υπερπολυτελών projects, ανάπτυξης και branding, Yoo,  λανσάρει τη συνεργασία που συνομολόγησε με την εταιρεία Rosly Investments Ltd που θα κατασκευάσει στη Λεμεσό το Millionaires Club υπό την καθοδήγηση του διεθνώς αναγνωρισμένου και ενός από τους πλέον επιτυχημένους designers στον κόσμο, Philippe Starck.

Το έργο περιλαμβάνει 51 πολυτελείς επαύλεις, και οκτώ διαμερίσματα και κατασκευάζεται στη Λεμεσό, δίπλα στο ξενοδοχείο Le Meridien. Το εμβληματικό ε΄ργο, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο οίκος Yoo, θα ξεκινήσει το 2014 και περιλαμβάνει ξεχωριστά μεσογειακά στοιχεία αλλά και υπερπολυτελείς ανέσεις όπως υπηρεσία παροχής αυτοκινήτου με οδηγό σε 24ωρη βάση, fishing and yacht clubs, spa, σινεμά και αμφιθέατρο.

Ο John Hitchcox, πρόεδρος της Υoo, ανάφερε: «Η Κύπρος αποτελεί εξαιρετικό προορισμό και δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από αυτή την άκρη της Μεσογείου για πολυτελείς αποδράσεις. Η Yoo εμπνεύστηκε από το Starck brand που έχει ως στόχο να δημιουργεί οικίες που εμπνέουν τον κόσμο να ζει καλύτερα και θεωρώ πως και το συγκεκριμένο project δεν θα αποτελέσει εξαίρεση αυτής της φιλοσοφίας».

Πλέον, το έργο θα προχωρήσει με τις οδηγίες του designer Phillip Starck ο οποίος έχει απλώσει τις ιδέες και τη δημιουργικότητά του στον χώρο του σχεδιασμού για δεκαετίες τώρα. Έχει αφήσει το στίγμα του σε πολλά, από μοτοσικλέτες έως στο προεδρικό Elysse Palace. Αφού συμπορεύθηκε με μια από τις σημαντικότερες εταιρείες ανάπτυξης γης του πλανήτη του John John Hitchcox δημιουργήθηκε η Υoo, που είναι άμεσα επηρεασμένη από τον Starck. Η επιτυχία του brand αποτυπώνεται σε 20 μεγάλα έργα σε όλο τον πλανήτη.

Πλέον, η Κύπρος συγκαταλέγεται στις χώρες που έχουν το προνόμιο να έχουν έργα με την υπογραφή του Phillip Starck ενώ η συνεργασία αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης τόσο για το κυπριακό real estate όσο και για την κυπριακή οικονομία ευρύτερα.
 

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα