Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Αναβαθμίζεται η FIABCI Κύπρου

Σε «Πολυεθνικό Τμήμα Μεσογείου και Μέσης Ανατολής» αναβαθμίστηκε το Τμήμα Κύπρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας FIABCI. Η αναβάθμιση επιτεύχθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου «Winter Business Meetings» της FIABCI International, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο στις 4-7 Δεκεμβρίου, μετά από αίτημα της FIABCI-Κύπρου.

Αντιπροσωπεία της FIABCI-Κύπρου, αποτελούμενη από τους κκ Λάκη Τοφαρίδη (πρόεδρο FIABCI-Κύπρου), Τάσο Σταύρου (Γενικό Γραμματέα FIABCI-Κύπρου, πρόεδρο Νεαρών Μελών FIABCI International) και Δρ. Αιμίλιο Σολωμού (Αντιπρόεδρο της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας -ακαδημαϊκού μέλους της FIABCI-Κύπρου), παρουσίασε το στρατηγικό πλάνο της Ομοσπονδίας καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει η Κύπρος για την ανάληψη αυτής της θέσης.

Στόχος της αναβάθμισης είναι η διεύρυνση των σχέσεων και συνεργασιών της Κύπρου με την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η δημιουργία μιας ισχυρής συμμαχίας η οποία θα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην FIABCI-International, καθώς και η δημιουργία ενός οικονομικά εύρωστου πολυεθνικού Τμήματος με σκοπό τη δημιουργία επαγγελματικών ευκαιριών και σχέσεων μεταξύ των μελών του. Η αναβάθμιση του Τμήματος Κύπρου σε πολυεθνικό, δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές τόσο για την αγορά ακινήτων όσο και για την κυπριακή οικονομία ευρύτερα.

Ιδιαίτερη συμβολή στην αναβάθμιση της FIABCI-Κύπρου είχε και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ως ακαδημαϊκό μέλος της Ομοσπονδίας. Στη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου της FIABCI International στην Κύπρο κ. Flavio Gonzaga του έγινε ξενάγηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, από την οποία επιβεβαιώθηκε ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως Πανεπιστημιακό Κέντρο Εκπαίδευσης του FIABCI University στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και Μέσης Ανατολής. Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο κ. Σολωμού συνάντησε τους προέδρους των Exchanges και Internship Committees, καθώς και αντιπροσωπία Βέλγικού Πανεπιστημίου με 16 φοιτητές και ήδη τροχοδρομούνται ενέργειες για internships και ανταλλαγές φοιτητών.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023