Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ο Πρόεδρος της FIABCI-International στην Κύπρο

Επίσκεψη στην Κύπρο το τριήμερο 5,6,7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει ο Παγκόσμιος Πρόεδρος της FIABCI-International κ. Flavio Gonzaga Nunes, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της FIABCI-Κύπρου κ. Λάκη Τοφαρίδη. Η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (FIABCI) προωθεί τη συνεργασία και δικτύωση επαγγελματιών του κλάδου απ’ όλο τον κόσμο. Διαθέτει 61 τοπικά τμήματα σε 48 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος η οποία είναι ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας από το 1976. Τα τακτικά μέλη της (ιδιώτες και εταιρείες) υπερβαίνουν τις 3,500, ενώ μέλη της είναι επίσης 80 ακαδημαϊκά ιδρύματα και εθνικοί σύνδεσμοι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν γύρω στα δύο εκατομμύρια επαγγελματίες, καθιστώντας την FIABCI τον πλέον αντιπροσωπευτικό οργανισμό της κτηματικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Η επίσκεψη του κ. Gonzaga Nunes στην Κύπρο, δηλώνει ο κ. Τοφαρίδης, «είναι πολύ σημαντική γιατί αποδεικνύει ότι η αγορά ακινήτων της χώρας μας συνεχίζει, παρά τα προβλήματα της κυπριακής οικονομίας, να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων διεθνών οργανισμών του κλάδου και επενδυτών απ’ όλο τον κόσμο. Είναι επίσης σημαντική γιατί εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της FIABCI-International να διευρύνει την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, μια διεύρυνση για την οποία ο ρόλος της Κύπρου θα είναι καθοριστικός». Θέλω να θυμίσω, καταλήγει ο κ. Τοφαρίδης, ότι το 2011 πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με πολύ μεγάλη επιτυχία το 62ο Παγκόσμιο Κογκρέσο της FIABCI-International, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων και επενδυτές από 70 χώρες.   

Κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο ο Πρόεδρος της FIABCI-International θα έχει σημαντικές επαφές με πολιτειακούς αξιωματούχους, οργανωμένους φορείς της αγοράς ακινήτων και πανεπιστημιακά ιδρύματα που είναι ακαδημαϊκά μέλη της FIABCI-Κύπρου. Επίσης θα παρακαθίσει σε ειδική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της FIABCI-Κύπρου στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την κυπριακή αγορά ακινήτων και τις προοπτικές της. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Gonzaga Nunes περιλαμβάνει επίσης ξεναγήσεις στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο, όπου θα επισκεφθεί σημαντικά έργα ανάπτυξης, μεταξύ των οποίων, η Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία και η μαρίνα Λεμεσού. 

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος