Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Έτοιμη για τους φοιτητές η φοιτητική εστία «Άκη Κλεάνθους»

Έτοιμη να δεχθεί τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου, της ακαδημαϊκής χρονιάς 2013-2014, είναι η ιδιωτική φοιτητική εστία UCHall – Άκης Κλεάνθους. Το UCHall δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να καλύψει τις ανάγκες διαμονής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εστία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο του Πανεπιστημίου Κύπρου. 
 
Το UCHall παρέχει σύγχρονο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον. Αποτελείται από 161 πολυτελή studios, πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα για να καλύπτει τις ανάγκες των φοιτητών και να τους προσφέρει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κουζινούλα, ψυγείο, γραφείο, χώρους υγιεινής, βεράντα, σύστημα κλιματισμού, ανιχνευτή καπνού, καθώς επίσης WI-FI, τηλέφωνο και LEDTV με δορυφορικά κανάλια.
 
Το πακέτο διαμονής στο UCHall περιλαμβάνει όλες τις βασικές υπηρεσίες (Internet, ηλεκτρισμό, νερό) για ευκολία των φοιτητών, καθώς επίσης κοινόχρηστα, γυμναστήριο και επιδιορθώσεις βλαβών καταβάλλοντας ένα σταθερό μηνιαίο ποσό. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται ταλαιπωρίες που αφορούν συνδέσεις/ αποσυνδέσεις, πληρωμές και βλάβες των υπηρεσιών αυτών. Επιπρόσθετα, διαθέτει: Wi-Fi σε όλους τους χώρους, γυμναστήριο, πισίνα, Costa Coffee, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, στάση λεωφορείου, Gamesroom/ Clubroom, καθιστικό με 60’’ LEDTV και δορυφορικά κανάλια, αυτόματους πωλητές (vending machines),  χώρους στάθμευσης, ποδηλατοστάσιο και study/ meetingroom σε κάθε όροφο. Οι τιμές των studios αρχίζουν από €415 το μήνα.
 
Υψηλή προτεραιότητα του UCHall αποτελεί η ασφάλεια, γι’ αυτό και διαθέτει υπεύθυνο ασφαλείας, 24ώρη επιτήρηση με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV), ανιχνευτές καπνού, πυροσβεστήρες, καθώς και ελεγχόμενη είσοδο στο κτίριο και στα studios με τη χρήση κάρτας ασφαλείας.
 
Για επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 22267700 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.uchall.com.cy.
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης