Urban Society: Η ανικανότητα των πλιτικών μας παίρνει πίσω

Η οργάνωση Urban Cyprus Society εξέδωσε καυστική ανακοίνωση σχετικά με εξαγγελθέντα έργα που δεν προχωρούν και που τραβούν την Κύπρο χρόνια πίσω, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η ανακοίνωση της Urban Cyprus Society
Είναι με ιδιαίτερη λύπη που παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με τα αναπτυξιακά έργα των κυβερνήσεων που πέρασαν και ήρθαν να καταλήγουν ένα μετά το άλλο στα σκονισμένα συρτάρια για δεκαετίες.

Μετά το οριστικό ναυάγιο των έργων με το Κατάρ έναντι Hilton , του Μεγάρου Πολιτισμού, της νέας βουλής, του νέου αρχαιολογικού μουσείου, των Μαρίνων Λάρνακας, Πάφου και Αγίας Νάπας, του Παλαιού ΓΣΠ, του περιμετρικού Λευκωσίας, του μικρού αεροδρομίου στο Τσέρι, της επένδυσης στο παλαιό αεροδρόμιο, σχέδιο κινητικότητας Λευκωσίας και άλλα πολλά σημαντικά έργα για ένα καλύτερο αύριο διαπιστώνουμε ότι η πολιτική των κυβερνώντων είχαν μόνο ως σκοπό να εντυπωσιάσουν σε προεκλογικές περιόδους αφού στην τελική αδυνατούν να υλοποιήσουν τα προαναγγελθέντα αλλά ακόμη και να πάρουν ξεκάθαρη θέση έναντι μιας συγκεχυμένης κατάστασης την οποία έχουν οι ίδιοι καλλιεργήσει.

Η ανικανότητα τους για υλοποίηση των έργων αυτών παίρνει την χώρα μας πίσω πολλά χρόνια, την ώρα που η χώρα διψά για έργα πνοής για να βγει από την κρίση. Είναι επίσης άξιο απορίας πώς η κυβέρνηση αναγγέλλει νέα έργα εντυπωσιασμού από την στιγμή που έχει στα ράφια της έργα που χρονολογούνται από το 1980.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί για την αναπτυξιακή πολιτική τους σε σχέση με τα πιο σημαντικά έργα του τόπου που αναφέραμε πιο πάνω, είναι άξιο απορίας αν τα γνωρίζουν.

 

Δειτε Επισης

Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition