Ζαβός καλεί Κίνα

INBusinessNews  07/11/2012 15:47
Ζαβός καλεί Κίνα

Ζαβός καλεί Κίνα

INBusinessNews  07/11/2012 15:47

Στην αγορά της Κίνας, η οποία φαντάζει πλέον ως σοβαρή προοπτική ανάπτυξης για την δοκιμαζόμενη αγορά ακινήτων της Κύπρου, στρέφεται και ο όμιλος Δ. Ζαβός.

Η εταιρεία ανάπτυξης γης έχει επεκτείνει με επιτυχία το δίκτυο συνεργατών της στην Κίνα λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις στο Πεκίνο και Σαγκάη.  Προγραμματίζονται ακόμη συμμετοχές σε εκθέσεις και συνέδρια σε όλες τις μεγαλουπόλεις της Κίνας.

Παράλληλα, ο  Όμιλος έχει προχωρήσει στη δημιουργία τμήματος κινέζικης αγοράς με κινεζόφωνους πωλητές, με σκοπό την καλύτερη εξερεύνηση της κινέζικης αγοράς καθώς επίσης και την παροχή υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Στις κινήσεις προσέλκυσης Κινέζων αγοραστών εντάσσεται και η δημιουργία κινεζικής ιστοσελίδας με σκοπό την ενημέρωση των δυνητικών ή των υφιστάμενων πελατών του ομίλου Ζαβός. Μάλιστα η εταιρεία σύντομα σχεδιάζει την αναβάθμιση της ιστοσελίδας στα κινεζικά.

Πάντως, ο όμιλος στέκεται και στις κινήσεις της πολιτείας οι οποίες έδωσαν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις σε Κινέζους: «Σημαντικό ρόλο στη επίτευξη πωλήσεων εκτός από τις ενέργειες του ομίλου, έχουν διαδραματίσει και οι αποφάσεις της κυβέρνησης για παραχώρηση άδειας παραμονής, μειωμένου ΦΠΑ για πρώτη κατοικία και μειωμένων ή δωρεάν μεταβιβαστικών τελών» αναφέρει πηγή από την εταιρεία.


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας