Με το «βλέμμα» σε Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή

INBusinessNews  12/11/2012 16:49
Με το «βλέμμα» σε Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή

Με το «βλέμμα» σε Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή

INBusinessNews  12/11/2012 16:49

Η πρώτη φάση του εντυπωσιακού, οικιστικού έργου του ομίλου Ζαβός με την ονομασία Aqua Park Reasort, ολοκληρώθηκε και ήδη επενδυτές από Κίνα, Ρωσία και Μέση Ανατολή αγόρασαν μονάδες του project.

Το έργο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από τη θάλασσα, με εύκολη πρόσβαση στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου και στον παραλιακό της Λεμεσού. Εξάλλου, στην εγγύς περιοχή του έργου βρίσκονται υπεραγορές, κινηματογράφοι και κέντρα αναψυχής.

Σημειώνεται ακόμη πως το έργο αποτελείται από οικιστικές μονάδες των δύο και τριών υπνοδωματίων, πολλές εκ των οποίων διαθέτουν roof garden με θέα τη θάλασσα. Επίσης υπάρχουν τρεις πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων οι οποίες περιβάλλονται από κήπους και πάρκα.

Το σχέδιο του Aqua Park Resort φέρει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Άκης Χαραλάμπους και Συνεργάτες ενώ ο σχεδιασμός του Zavos Aqua Park Resort, έγινε γύρω από κολυμβητικές δεξαμενές και κανάλια που παραπέμπουν σε υδροπάρκο. Η αρχιτεκτονική του έργου που χαρακτηρίζεται από τα σύγχρονα στοιχεία συμπληρώνεται με φυσικά υλικά όπως επενδύσεις πέτρας, ξύλινες πέργολες και δρομάκια που συνδέουν τα διάφορα στοιχεία και τις υπηρεσίες που υπάρχουν στον χώρο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στο γεγονός πως το έργο είναι κτισμένο σε περιφραγμένο χώρο εξασφαλίζοντας όχι μόνο ασφάλεια με την παροχή 24ωρης φρούρησης, αλλά και τη συνεχή συντήρηση των πισινών, των κοινόχρηστων χώρων και των κήπων.

Διατίθεται επίσης συνεργείο συντήρησης των μονάδων καθώς και υπηρεσία εξυπηρέτησης concierge των ενοίκων για κρατήσεις εστιατορίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρατήσεις εισιτηρίων και άλλες υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη επιτυχία στον αριθμό πωλήσεων που έχει ήδη επιτευχθεί, ενώ ήδη προγραμματίζεται και η ανέγερση της δεύτερης φάσης, η οποία εκτός από τα πολυτελή διαμερίσματα και τις μεζονέτες θα περιλαμβάνει καφετερία, για χρήση μόνο από τους ιδιοκτήτες.


 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας