Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ακίνητα υψηλών αποδόσεων στο GoYield χαρτοφυλάκιο της Gordian

Με ακίνητα που αποφέρουν σταθερές και υψηλές αποδόσεις κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά η Gordian, με μια σειρά ακινήτων που βρίσκονται σε πολυσύχναστες και προνομιούχες περιοχές σε όλες τις πόλεις.

Το εν λόγω GoYield χαρτοφυλάκιο της Gordian περιλαμβάνει κτήρια μικτής χρήσης, οικιστικές πολυκατοικίες και καταστήματα που είναι ιδανικά είτε για να στεγάσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, είτε για επένδυση με άμεσες, σταθερές και υψηλές αποδόσεις.

Κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφος 

Το ακίνητο αφορά τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο, στον Δήμο Πάφου. Βρίσκεται στη λεωφόρο Νικολάου Νικολαΐδη, 275 μ. από τo Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το κτήριο έχει εσωτερικό εμβαδόν 556 τ.μ. και υπόγειο 265 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.

Το ισόγειο χρησιμοποιείται ως κατάστημα και έχει εμβαδόν 180 τ.μ.. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 186 τ.μ. και αποτελείται από γραφεία. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα 3ων υπνοδωματίων με εμβαδόν 190 τ.μ..

Το ακίνητο πωλείται στις €650.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφος

Το ακίνητο αφορά ένα τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο. Βρίσκεται στην οδό Μαρκαντώνιου Βραγαδίνου, 300 μ. από το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό) και 100 μ. από το Δημοτικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας.

Το κτήριο αποτελείται από κατάστημα στο ισόγειο και μεσοπάτωμα (ενοικιάζονται ως γυμναστήριο), τέσσερα διαμερίσματα σε κάθε όροφο (δύο στούντιο και δύο 1 υπνοδωματίου) και υπόγειο. Το ακίνητο, που είναι μερικώς κατειλημμένο, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 785 τ.μ., 98 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 265 τ.μ. μεσοπάτωμα και 303 τ.μ. υπόγειο. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο 821 τ.μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πάφου.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €1.250.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Πολυκατοικία στο Λιοπέτρι, Αμμόχωστος 

Το ακίνητο αφορά πολυκατοικία στο Λιοπέτρι η οποία βρίσκεται 500 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 600 μ. από το Δημοτικό Σχολείο Λιοπετρίου. Το κτήριο αποτελείται από 18 διαμερίσματα και έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 1,124 τ.μ..

Το ισόγειο διαθέτει δύο διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα του 1 υπνοδωματίου. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα στούντιο, δύο διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και επτά διαμερίσματα του 1 υπνοδωματίου. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα του 1 υπνοδωματίου, τρία διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα των 3 υπνοδωματίων.

Η πολυκατοικία είναι μερικώς κατειλημμένη. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στις γύρω κοινότητες.

Το ακίνητο πωλείται στις €900.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ