Νέα εβδομάδα με νέες ευκαιρίες ακινήτων από την Altamira Real Estate

Νέες και ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy ξεχωρίζουν οικιστικά οικόπεδα, διαμερίσματα, κατοικίες και καταστήματα σε περιοχές με ιδιαίτερη ζήτηση όπως η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, η Πόλη Χρυσοχούς και το Κίτι.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε δημοφιλή τοποθεσία στην Αγλαντζιά πωλείται διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων, έναντι €300.000. Ανεγέρθηκε το 2009 και είναι σε καλό επίπεδο συντήρησης. Βρίσκεται στον 3ο όροφο και στο πρώτο επίπεδο διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, κουζίνα και βεράντες, ενώ στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων διαθέτουν en suite ντους με μπάνιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών του χώρων ανέρχεται σε 171 τ.μ.. 

 

Στην τιμή των €100.000 πωλείται στον Στρόβολο, σε περιοχή με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στις λεωφόρους Λεμεσού και Αρμενίας, διαθέτει εμβαδόν 112 τ.μ. ενώ έχει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Στο κέντρο της Λευκωσίας και σε απόσταση μόλις 290 μέτρα από το Δημοτικό Σχολείο Παλουριώτισσας Α΄, πωλείται οικιστικό οικόπεδο έναντι €250.000. Διαθέτει τριγωνικό σχήμα και ομαλή επιφάνεια και εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Κα3 η οποία επιτρέπει την ανέγερση τετραώροφου οικιστικού κτιρίου.

Στον Δήμο Τσερίου, σε μια περιοχή αρκετά δραστήρια ως προς την οικοδομική ανάπτυξη, εντοπίζεται οικιστικό χωράφι με ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Το ακίνητο βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής με κρατική γη όπου το καθαρό εμβαδόν του νέου τεμαχίου θα είναι 1,855 τ.μ. Πωλείται στην τιμή των €190.000

ΛΑΡΝΑΚΑ / Ελ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Μόλις 130 μέτρα από την Μητρόπολη Κιτίου, στο κέντρο της Λάρνακας, πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και την παραλία. Βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση ενώ διαθέτει εμβαδόν 97τ.μ. κλειστών χώρων και 14τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει επίσης ξεχωριστό τίτλο Ιδιοκτησίας. Πωλείται έναντι €90.000

Στην τιμή των €210.000 πωλείται στα Περβόλια, μόλις 1.2 χιλιόμετρα από την παραλία, ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, βεράντα και βοηθητικό κτήριο ενώ το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 135τ.μ.. Θεωρείται καλή επιλογή τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Ημιτελές συγκρότημα 12 κατοικιών πωλείται στο Κίτι στην τιμή των €290.000. Ορισμένες από τις κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής, σε άλλες έχει ανεγερθεί ο σκελετός μέχρι το ισόγειο ενώ σε πέντε εξ αυτών έχει κατασκευαστεί μόνο η πεδιλόπλακα θεμελίωσης. Πρόκειται για κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων με εμβαδόν 110 τ.μ. και 150 τ.μ.. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή για επένδυση.

Στην τιμή των €80.000 πωλείται στη Δερύνεια κτήριο μικτής χρήσης. Αποτελείται από ισόγειο με κατάστημα και όροφο με διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το εμβαδόν του ισογείου είναι 145 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ. και του ορόφου 95 τ.μ.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Διώροφο κτήριο εντοπίζεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην Ενορία Αποστόλου Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό. Βρίσκεται επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μαρκαρίου ΙΙΙ και αποτελείται από δύο καταστήματα και ένα γραφείο στο ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον όροφο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων του ισογείου ανέρχεται σε 290 τ.μ. και του ορόφου σε 165 τ.μ.. Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €4.510 τον μήνα ενώ εμπίπτει σε ζώνη Εβ2 η οποία επιτρέπει την ανέγερση εξαώροφου κτηρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης. Πωλείται έναντι €1.300.000

Στην Πάχνα πωλείται ισόγεια, πετρόκτιστη κατοικία με σοφίτα. Ανεγέρθηκε πριν 15 χρόνια και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο και τρία στη σοφίτα. Το συνολικό της εμβαδόν είναι 265 τ.μ.. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία και πωλείται στην τιμή των €145.000

ΠΑΦΟΣ

Στην τιμή των €81.000 πωλείται γωνιακό οικιστικό οικόπεδο στα Μανδριά Πάφου. Απέχει μόλις 2 χλμ. από τις όμορφες παραλίες της περιοχής και είναι ιδανικό για ανάπτυξη πρώτης ή παραθεριστικής κατοικίας αφού βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή με πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Διώροφο κτήριο πωλείται στον Δήμο Πόλης Χρυσοχού. Αποτελείται στο υπόγειο από καλυμμένους χώρους στάθμευσης, στο ισόγειο από δυο κατάστημα με μεσοπάτωμα και στον όροφο από τρία διαμερίσματα. Αυτή τη στιγμή, ολόκληρο το κτήριο ενοικιάζεται προς €2080 τον μήνα και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση. Πωλείται έναντι €575.000.

Σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον στην Αργάκα πωλούνται πέντε διώροφες μεζονέτες δύο υπνοδωματίων, με καλή πρόσβαση προς την θάλασσα. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων κυμαίνεται από 80 τ.μ. έως 114 τ.μ.. Πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται από €70.000 και φθάνουν μέχρι και τις €115.000. 

 

Στην Κρήτου Τέρρα εντοπίζεται παραδοσιακή διώροφη κατοικία σε πολύ μικρή απόσταση από διάφορα γραφικά χωριά της περιοχής, μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Είναι ανακαινισμένη και κατασκευασμένη με πέτρα. Το εμβαδόν της ανέρχεται σε 82τ.μ και πωλείται έναντι €80.000

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα. 

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών