Altamira Real Estate: Νέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα

Όπως κάθε εβδομάδα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει πολλές και εντυπωσιακές ευκαιρίες για αγορά ακινήτων, σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, εντοπίσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα που είναι ιδανικά τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές με αυξημένη ζήτηση, όπως ο Άγιος Αθανάσιος, η Αγλαντζιά, ο Στρόβολος, η Αραδίππου και ο Πωμός.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες. 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε ελκυστική και περιζήτητη τοποθεσία του Στροβόλου, εντοπίσαμε κενό στούντιο αποτελούμενο από κουζίνα, καθιστικό, υπνοδωμάτιο σε ενιαίο χώρο, μπάνιο με αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα. Το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται σε 49 τ.μ., ενώ διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Πωλείται στην τιμή των €90.000.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει κατάστημα με μεσοπάτωμα στον Άγιο Αντώνιο, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Γριβέα Διγενή. Βρίσκεται στο ισόγειο πενταώροφης πολυκατοικίας μικτής χρήσης και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και δωμάτιο στο ισόγειο, καθώς επίσης αποθηκευτικό χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο στο μεσοπάτωμα. Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €400/μήνα, προσφέροντας πολύ καλή απόδοση της τάξης του 5,3%. Πωλείται προς €85.000.

Μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες αποτελεί οικιστικό χωράφι στην Αγλαντζιά, μόλις 140 μέτρα από το αμφιθέατρο «Σκαλί». Το τεμάχιο διαθέτει κανονικό σχήμα και ομαλή επικλινή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται της οδού Μιχαλάκη Καραολή. Πωλείται στην τιμή των €400.000. PR36795 - Στην τιμή των €450.000 εντοπίσαμε στον Στρόβολο, εμπορικό γωνιακό οικόπεδο, ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Έχει εμβαδόν 500 τ.μ. και εφάπτεται δημοσίου δρόμου. Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για ανέγερση εξαώροφου κτηρίου εμπορικής χρήσης, καθώς εμπίπτει στην εμπορική ζώνη (Εβ3).

Πλησίον του Α’ Δημοτικού Παλουριώτισσας ξεχωρίσαμε ισόγειο κατάστημα, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως εργαστήριο. Με συνολικό εμβαδόν 60 τ.μ., διαθέτει ενιαίο χώρο καταστήματος, μικρή κουζίνα, αποχωρητήριο και βιτρίνα με πρόσοψη σε εμπορικό δρόμο. Πωλείται στην τιμή των €65.000.

Στην Αγλαντζιά, σε απόσταση 1,7 χιλιομέτρων από τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, εντοπίζεται διώροφο κτήριο, αποτελούμενο από ένα κατάστημα και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Το εμβαδόν του καταστήματος ανέρχεται σε 90 τ.μ. και του διαμερίσματος σε 107 τ.μ., ενώ το ακίνητο διαθέτει και αυλή. Πωλείται προς €130.000. 

Στην τιμή των €295.000 πωλούνται τέσσερα ενοποιημένα καταστήματα με μεσοπάτωμα, εντός των τειχών της Λευκωσίας, μόλις 150 μέτρα από τον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ». Τα καταστήματα βρίσκονται στο ισόγειο, με συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 253 τ.μ..

ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, σε δημοφιλή τοποθεσία του Δήμου Αραδίππου και με ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, πωλείται στην τιμή των €105.000. Απολαμβάνοντας εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας και το αεροδρόμιο, το διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 94 τ.μ., διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Στην ίδια πολυκατοικία, στον δεύτερο όροφο, πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, εμβαδού 102 τ.μ., στην τιμή των €120.000. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο, ενώ αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €250/μήνα.

Στην ενορία Σωτήρος, δίπλα στο Γήπεδο «Αμμόχωστος», πωλείται κενή διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, προς €170.000. Με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 190 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ., η ημιτελής κατάσταση της κατοικίας δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

Σε κοντινή τοποθεσία εντοπίζεται επίσης, διώροφη κατοικία με υπόγειο. Με εξαιρετικές προσβάσεις στο κέντρο της Λάρνακας και τη θάλασσα, η κατοικία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο υπηρεσίας. Το εμβαδόν της ανέρχεται σε 398 τ.μ. και πωλείται προς €355.000.

Στο Καλό Χωριό Λάρνακας εντοπίσαμε κενή ημι-υπερυψωμένη κατοικία τριών υπνοδωματίων, αποτελούμενη από υπόστεγο, ισόγειο, ημιώροφο, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 220 τ.μ. και πωλείται προς €290.000. Σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από το νέο ΓΣΖ πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 220 τ.μ. και του υπογείου σε 400 τ.μ.. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και διατίθεται στην τιμή των €380.000.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Ιδανική επιλογή για επένδυση λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας της αποτελεί τριώροφη πολυκατοικία έξι διαμερισμάτων στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό. Τα πέντε διαμερίσματα είναι τριών υπνοδωματίων και το ένα του ενός υπνοδωματίου. Η πολυκατοικία πωλείται προς €730.000.

ΠΑΦΟΣ

Στην κοινότητα Πωμού, εντοπίζεται εμπορικό κτήριο, με πολύ καλές προσβάσεις στα γειτονικά χωριά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Έχει εμβαδόν 225 τ.μ. και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως υπεραγορά. Πωλείται στην τιμή των €105.000. Στον Πωμό ξεχωρίσαμε επίσης, μισό μερίδιο παραθαλάσσιου χωραφιού, στην τιμή των €140.000. Το κτήμα εφάπτεται της παραλίας και διαθέτει εμβαδόν 1.171 τ.μ., ενώ απολαμβάνει ωραία θέα προς τη θάλασσα, εμπίπτοντας εντός οικιστικής ζώνης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου