Μοναδικές ευκαιρίες σε οικιστικά ακίνητα από τη Themis Real Estate

Στο επίκεντρο της ζήτησης βρίσκονται καινούργια ακίνητα από την εκτεταμένη γκάμα της Themis Real Estate. Η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των ακινήτων ανανεώνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της με ακίνητα για κάθε προϋπολογισμό σε κάθε γωνιά της Κύπρου, τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε αγροτικές.

Έχουμε ξεχωρίσει όπως και κάθε εβδομάδα, μοναδικά ακίνητα για επενδύσεις τα οποία αποτελούν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για δυνητικούς αγοραστές.

Property Ref. 11108 

Στην ενορία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου πωλείται διώροφη κατοικία έναντι του ποσού των €625,000. Η κατοικία βρίσκεται σε κεντρική αρτηρία της Λεμεσού και παρέχει εύκολη πρόσβαση στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού καθώς και στο Τσίρειο Στάδιο. Το ισόγειο του ακινήτου αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας, καθιστικό, κουζίνα, τουαλέτα, πλυσταριό καθώς επίσης και ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με μπάνιο, τουαλέτα και κουζίνα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα τύπου en-suite, μπάνιο με τουαλέτα και μια μικρή κουζίνα. Υπάρχει επίσης υπόγειο με έκταση 22τμ. Η εντυπωσιακή κατοικία έχει συνολική έκταση 563τμ και περιμένει να γίνει δική σου.

Property Ref. 10757 

Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις ένα σπίτι στην Αγία Βαρβάρα της Λευκωσίας, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πωλείται κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων για το ποσό των €345,000. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 490μ από το Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας και 230μ από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο του χωριού. Στην κατοικία υπάρχουν, μεταξύ άλλων, τέσσερα υπνοδωμάτια συν δωμάτιο υπηρεσίας, ιδιωτική πισίνα, τουαλέτα επισκεπτών, μεγάλος κήπος και 2 καλυμμένοι χώροι στάθμευσης. Η συνολική έκταση των καλυμμένων βεραντών είναι 23τμ και των ακάλυπτων βεραντών 129τμ, ενώ ολόκληρη η έκταση γης του ακινήτου είναι 688τμ.

Property Ref. 10912 

Η επόμενη ευκαιρία που έχουμε ξεχωρίσει βρίσκεται στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία, και αφορά γωνιακό οικιστικό οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 530τμ, το οποίο πωλείται έναντι του ποσού των €195,000+VAT. Βρίσκεται περίπου 400μ από το Γ Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας και έχει κανονικό σχήμα και ομαλή, επίπεδη επιφάνεια. Εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη Κα6, ενώ η γύρω περιοχή είναι καθαρά οικιστική. Αποτελεί αναμφίβολα, ιδανική ευκαιρία για επένδυση εάν σκέφτεσαι την ανέγερση της επόμενης σου κατοικίας στην πρωτεύουσα.

Property Ref. 10041 

Σε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Λεμεσού, στον Άγιο Τύχωνα πωλείται μισό μερίδιο οικοπέδου με μειωμένη τιμή, από €290,000 τώρα €275,000+VAT. Βρίσκεται 900μ από το κέντρο του Αγίου Τύχωνα, 55μ από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και έχει εμβαδόν 988τμ. Εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη Κα10 και έχει συντελεστή δόμησης 30% με 2 ορόφους μέγιστο. Είναι μια ασυναγώνιστη ευκαιρία για επένδυση σε περιοχή που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται.

Επενδύστε τώρα στο μέλλον σας και εκμεταλλευτείτε τις ανεπανάληπτες ευκαιρίες που σας προσφέρει η Themis Real Estate.

Για να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που βρίσκονται στο επίκεντρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Themis Real Estate στη διεύθυνση: Themis Real Estate ή καλέστε στο 77 788 788.   

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους