Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Με την Themis Real Estate η αγορά ακινήτου έχει γίνει απλή όσο ποτέ

Μοναδικές ευκαιρίες σε οικιστικά ακίνητα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Ασυναγώνιστες τιμές, εκτεταμένη γκάμα από επιλογές για όλα τα γούστα και προϋπολογισμούς, μόνο στη Themis Real Estate.  

Θέλετε να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας; Η Themis Real Estate σας προσφέρει τη λύση σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή τόσο στην αστική όσο και στην αγροτική Κύπρο. Βρείτε την κατοικία που σας ταιριάζει μέσα από την τεράστια γκάμα ακινήτων και τις προσιτές τιμές που προσφέρει η εταιρεία.

Όπως και κάθε βδομάδα, έχουμε ξεχωρίσει ανεπανάληπτες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα, που δεν μπορούν να μείνουν απαρατήρητες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στη Themis Real Estate.

Property Ref. 11064

 

Πωλείται στην όμορφη Τάλα της Πάφου, ένα τεράστιο σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων χτισμένο σε τρία οικόπεδα, στην τιμή των €1,050,000. Η συνολική έκταση γης ανέρχεται στα 2686τμ, με συνολική καλυμμένη επιφάνεια 650τμ, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, δωμάτιο προσωπικού, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, δύο τζάκια και μια πισίνα. Το ακίνητο βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο, με ύψιστη ιδιωτικότητα, και θέα προς τη θάλασσα, και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή επένδυσης.

Property Ref. 11047

Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια κατοικία στο Δάλι της Λευκωσίας, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πωλείται γωνιακή κατοικία με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλο κήπο, έναντι του ποσού των €440,000. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 170μ από το συνδετικό δρόμο Ιδαλίου – Πέρα Χωριού και περίπου 740μ από το γυμνάσιο Ιδαλίου. Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος κουζίνας/καθιστικού, μεγάλος χώρος κουζίνας, γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξενώνας, τουαλέτα και τζάκι. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο τύπου en suite, δύο επιπρόσθετα υπνοδωμάτια, τουαλέτα και μικρό καθιστικό. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης 34τμ, αποθηκευτικό χώρο 14τμ, κήπο και ακάλυπτη βεράντα. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως από οικιστική ανάπτυξη με κατοικίες και συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Property Ref. 10967

Πωλείται διώροφη μονοκατοικία για €570,000, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, η οποία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση. Βρίσκεται στη γωνία της οδού Αφανείας με την οδό Ανδρέα Μάρκου, σε μια ευρύτερη περιοχή που αναπτύσσεται συνεχώς κυρίως με οικιστικές μονάδες. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, τουαλέτα επισκεπτών, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν ένα ντους και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα τύπου en suite και walk in ντουλάπα. Υπάρχει επίσης ημιυπόγειος χώρος που αποτελείται από πλυσταριό, αποθήκη, υπνοδωμάτιο και χώρο στάθμευσης. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν βεράντες, ιδιωτική πισίνα, κήπος και περίφραξη.

Property Ref. 11059

 

Σε μια από τις πιο αναπτυγμένες περιοχές της Πάφου, βρίσκεται το επόμενο ακίνητο που έχουμε εντοπίσει για εσάς. Στην Πέγεια πωλείται μονοκατοικία 2 υπνοδωματίων για μόνο €145,000. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μία τουαλέτα επισκεπτών, ένα μπάνιο, κουζίνα με τραπεζαρία και καθιστικό σε ενιαία διάταξη. Υπάρχει επίσης μια κοινή πισίνα με κήπους. Η μονοκατοικία βρίσκεται περίπου 900μ από το δημοτικό στάδιο Πέγειας, ενώ ο περιβάλλοντας χώρος του ακινήτου χαρακτηρίζεται ως κυρίως οικιστικός με πολυκατοικίες και επαύλεις.

Για να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που βρίσκονται στο επίκεντρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Themis Real Estate στη διεύθυνση: Themis Real Estate ή καλέστε στο 77 788 788. 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024