100 νέα ακίνητα αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Δυναμικά επανέρχεται αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, με 100 νέα ακίνητα να φιγουράρουν στην ιστοσελίδα της.

Τα φώτα συγκεντρώνει η νέα εκστρατεία της εταιρείας που περιλαμβάνει επενδυτικές ευκαιρίες σε μεγάλα εμπορικά κτήρια τα οποία βρίσκονται στις πιο κεντρικές λεωφόρους των πόλεων και έχουν δυνατότητα απόδοσης πέραν του 6%. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, μεγάλα τεμάχια γης σε αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, που είναι ιδανικά για ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων. Πέραν από τις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες εντοπίσαμε ακόμη, πληθώρα οικιστικών προτάσεων με κενά διαμερίσματα, ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και οικόπεδα, σε περιζήτητες περιοχές του νησιού. Τα ακίνητα είναι ιδανικά για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

Στον Στρόβολο της επαρχίας Λευκωσίας, κοντά στη λεωφόρο Αθαλάσσας και το Αρεταίειο Νοσοκομείο, το ενδιαφέρον κεντρίζει κενό τριώροφο οικιστικό κτήριο στην τιμή των €680.000, που θεωρείται ιδανικό για επένδυση. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο “The Mall of Cyprus”. Στο ισόγειο διαθέτει δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και τέσσερα διαμερίσματα τύπου στούντιο, ενώ ο 1ος και 2ος όροφος αποτελούνται από τέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων έκαστος. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 732 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 42 τ.μ..

Διώροφη έπαυλη με πισίνα ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας. Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €400.000, βρίσκεται πολύ κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ προσφέρει εύκολες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο. Πρόκειται για ευρύχωρη κατοικία, σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, πλυσταριό, καθιστικό/τραπεζαρία, τζάκι, και τζακούζι. Έχει εμβαδόν 225 τ.μ., βεράντες 145 τ.μ. και ημιυπόγειο με χώρο στάθμευσης και αποθήκη 20 τ.μ.. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη αυλή με πισίνα, σιντριβάνι και περίφραξη. Είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση καθώς και ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να εξασφαλίσει βραχυπρόθεσμα/μακροπρόθεσμα εισοδήματα.

Σε μία όμορφη και ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Ψευδά, εντοπίσαμε τρία οικιστικά οικόπεδα τα οποία πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €46.000 και φθάνουν μέχρι και τις €63.000. Τα οικόπεδα απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο και έχουν εμβαδόν 507 τ.μ., 746 τ.μ. και 780 τ.μ.. Αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες, νεαρά ζευγάρια και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. 

 

Επιπρόσθετα, στην Τερσεφάνου ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 587 τ.μ., το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της κοινότητας και πωλείται στην τιμή των €90.000. Έχει πρόσωπο 23 μέτρα και ανώτατο συντελεστή δόμησης 90%.

Στην Αγία Φύλα της επαρχίας Λεμεσού, εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €380.000. Η κατοικία, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, αποτελείται μεταξύ άλλων, από τραπεζαρία, καθιστικό, γραφείο, αποθήκη, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες 68 τ.μ.. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλη αυλή με πισίνα. Έχει εμβαδόν 216 τ.μ. και διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες. Επιπλέον, στην Πάχνα, κοντά στο οινοποιείο Μονόλιθος, πωλείται πετρόκτιστη κατοικία με σοφίτα στην τιμή των €145.000. Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο (170 τ.μ.) και τρία υπνοδωμάτια στη σοφίτα (95 τ.μ.), ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή και πέργολα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση ως εξοχική κατοικία.

Στο γραφικό χωριό του Αγρού στην ορεινή Λεμεσό, ξεχωρίσαμε κενό εμπορικό κτήριο, πολύ κοντά στο αθλητικό κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης», το οποίο πωλείται στην τιμή των €320.000. Αποτελείται από χώρο εστιατορίου/δισκοθήκης, γραφείο, καθώς και κουζίνα στο ισόγειο, ενώ το μεσοπάτωμα διαθέτει αποθήκη και δύο δωμάτια. Έχει συνολικό εμβαδόν 415 τ.μ. και είναι κατάλληλο για επένδυση.

Μοναδικές εξοχικές επιλογές εντοπίζονται στην Αργάκα της επαρχίας Πάφου. Ο λόγος για δύο κενές μεζονέτες δύο υπνοδωματίων οι οποίες βρίσκονται μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €115.000 η κάθε μία. Τα ακίνητα απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της επαρχίας και την τουριστική περιοχή Λατσιού, έχουν εμβαδόν 85 τ.μ., 86 τ.μ. και 88 τ.μ. αντίστοιχα και είναι κατάλληλες τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Τέλος, στην Κισσόνεργα ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 632 τ.μ., στην τιμή των €74.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή και τις όμορφες παραλίες της επαρχίας, ενώ εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 28 μέτρα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης, οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας