Εβδομάδα διαμερισμάτων και κατοικιών από την Altamira Real Estate

Σε μία εποχή που οι Κύπριοι αναζητούν ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και κατοικίες, η Altamira Real Estate προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, ιδανικές για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, ακίνητα σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού, οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε διαμερίσματα στον Στρόβολο, στους Αγίους Ομολογητές, στα Λατσιά, στο κέντρο της Λάρνακας και της Λεμεσού, στη Γερμασόγεια καθώς επίσης στην περιοχή «Περνέρα» στο Παραλίμνι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμη, κατοικίες στα Λιβάδια, στην Ορόκλινη, στην Αραδίππου, στην Πέγεια και στη Δερύνεια.

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 2 Αυγούστου, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

Τα διαμερίσματα που επιλέξαμε για εσάς

Στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε δύο διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων σε περιζήτητη περιοχή του Δήμου Στροβόλου. Τα ακίνητα, που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €145.000 και €160.000 αντίστοιχα, βρίσκονται επί της οδού Κρόνου, κοντά στη λεωφόρο Στροβόλου και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού. Έχουν εμβαδόν 135 τ.μ. και 138 τ.μ., είναι κενά και ιδανικά για ενοικίαση καθώς και ιδιοκατοίκηση.

 

Στην ελκυστική περιοχή Αγίων Ομολογητών εντοπίσαμε δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €105.000 και €130.000 αντίστοιχα. Βρίσκονται πολύ κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ έχουν εμβαδόν 88 τ.μ. και 129 τ.μ. Το ένα ακίνητο είναι κενό ενώ το άλλο ενοικιάζεται προς €400/μήνα. Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου ξεχωρίζει στα Λατσιά, στην τιμή των €85.000. Βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά “LIDL”, διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, ενώ έχει εμβαδόν 63 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες 4 τ.μ.. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία, καθώς και ενοικίαση.

 

Στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα σε δημοφιλή τοποθεσία της ενορίας Αγίου Νικολάου, εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, με εμβαδόν κλειστών χώρων 91 τ.μ., στην τιμή των €105.000. Βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Φανερωμένης και το παλιό στάδιο ΓΣΖ, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου, την παραλία των Φοινικούδων και το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κοντά στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εντοπίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €120.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 98 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 24 τ.μ., είναι κενό και αποτελεί κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία, τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση. Μεγάλο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε και στην Ορμήδεια. Το ακίνητο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 130 τ.μ., είναι κενό και πωλείται στην τιμή των €95.000.

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Γερμασόγειας, το ενδιαφέρον κεντρίζει ευρύχωρο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων, που πωλείται στην τιμή των €350.000. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, γραφείο, πλυσταριό, βοηθητικό χώρο και αυλή στο υπόγειο, το οποίο έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και ένα στούντιο. Έχει συνολικό εμβαδόν 242 τ.μ. και μπορεί να ενοικιαστεί εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις. Κοντά στον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού, εντοπίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων το οποίο διατίθεται στην τιμή των €175.000. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 103 τ.μ. και βεραντών 42 τ.μ..

 

Επιπρόσθετα, στον Δήμο Παραλιμνίου ξεχωρίσαμε δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται στην τιμή των €90.000 και €65.000 αντίστοιχα. Απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της επαρχίας και την τουριστική περιοχή Πρωταρά, είναι κενά και αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Κατοικίες από €60.000

Στις νέες αναρτήσεις της Altamira Real Estate, ξεχωρίσαμε επίσης, ένα ευρύ φάσμα ετοιμοπαράδοτων κατοικιών. Συγκεκριμένα, στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας, ξεχωρίσαμε διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία η οποία πωλείται στην τιμή των €130.000. Βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 152 τ.μ..

Κοντά στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης εντοπίσαμε δύο διώροφες κατοικίες τεσσάρων υπνοδωματίων με υπόγειο, έκτασης 181 τ.μ.. Οι κατοικίες διατίθενται στην τιμή των €175.000 η κάθε μία και γειτνιάζουν με χώρο πρασίνου, γεγονός που τους προσδίδει υπεραξία. Η μία κατοικία είναι κενή ενώ η άλλη ενοικιάζεται για €600/μήνα με απόδοση 4,1%. Τα ακίνητα αποτελούν σημαντική στρατηγική επένδυση καθώς μπορούν να ενοικιαστούν τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα λόγω της τοποθεσίας τους. 

Στον παραδοσιακό πυρήνα της κοινότητας Αραδίππου και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου 1ης Απριλίου, ξεχωρίσαμε διώροφη κατοικία στην τιμή των €60.000. Πρόκειται για μία αναπτυσσόμενη περιοχή, με έντονη οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Η παραδοσιακή κατοικία, έκτασης 120 τ.μ., διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έχει πρόσωπο περί τα 15 μέτρα και είναι κατασκευασμένη από πέτρα και ωμόπλινθο. Επιπρόσθετα, στο Δήμο Δερύνειας εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, έκτασης 174 τ.μ., η οποία πωλείται στην τιμή των €115.000.

Διώροφη κατοικία με πισίνα ξεχωρίσαμε στη δημοφιλή τουριστική περιοχή της Πέγειας, στην επαρχία Πάφου. Το ακίνητο, που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Κόλπος των Κοραλλίων, πωλείται στην τιμή των €420.000 και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Πάφου και τις Θαλασσινές Σπηλιές. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μεγάλες βεράντες και αυλή με κήπο.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους