Altamira: Νέες ελκυστικές προτάσεις με κατοικίες και οικόπεδα

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εβδομάδες στην αγορά ακινήτων μας επιφυλάσσει η Altamira Real Estate, με νέες ελκυστικές προτάσεις για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, σε όλη την Κύπρο.

H εταιρεία παραθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της νέες επιλογές σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

Εξοχικές οικιστικές προτάσεις στις δημοφιλέστερες παραθαλάσσιες περιοχές

Διώροφη εξοχική κατοικία δύο υπνοδωματίων με πισίνα, που βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή παραλία «Κόννος» και το Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά, πωλείται στην τιμή των €250.000. Το ακίνητο διαθέτει μεγάλη αυλή και βεράντες με θέα τη θάλασσα. Στο Παραλίμνι, κοντά στην τουριστική περιοχή Πρωταρά και την υπεραγορά LIDL, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €85.000, το οποίο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 90 τ.μ. και roof garden 50 τ.μ..

Μοναδικές προτάσεις για αγορά εξοχικής κατοικίας εντοπίζονται και στην Πέγεια, στην επαρχία Πάφου. Πρόκειται για μία πολυσύχναστη τουριστική περιοχή που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, προσελκύοντας διαχρονικά χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Οι κατοικίες/επαύλεις διατίθενται σε τιμές που αρχίζουν από €100.000 και φθάνουν μέχρι και τις €400.000, ενώ βρίσκονται κοντά στη μαγευτική τοποθεσία των Θαλασσινών Σπηλιών, την πολυσύχναστη παραλία “Coral Bay” καθώς και το εντυπωσιακό Φαράγγι του Άβακα.

Τα πιο πάνω ακίνητα είναι κενά και κατάλληλα για ιδιοχρησία καθώς και βραχυπρόθεσμη/μεσοπρόθεσμη ενοικίαση με καλή απόδοση.

Κατοικίες και διαμερίσματα σε όλη την Κύπρο

Πληθώρα επιλογών για αγορά κατοικίας ή/και διαμερίσματος, εντοπίζονται στην επαρχία Λευκωσίας με επιλογές σε δημοφιλείς περιοχές όπως η Αγλαντζιά, η Μακεδονίτισσα, το Καϊμακλί, η Λακατάμια και το Γέρι.

Στην Αγλαντζιά ξεχωρίσαμε κενή κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην τιμή των €380.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 280 τ.μ., κήπο, πισίνα, ψησταριά, αποθήκη και βεράντες. Στην ίδια περιοχή και πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου για μόλις €100.000, το οποίο είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση σε φοιτητές. Κοντά στη λεωφόρο Κυρηνείας, εντοπίσαμε πολυτελές διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €310.000. Είναι κενό και έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 171 τ.μ. και βεραντών 113 τ.μ..

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με μεγάλη βεράντα και θέα το κέντρο της πρωτεύουσας, εντοπίσαμε σε μία ήσυχη οικιστική περιοχή στο Καϊμακλί, στην τιμή των €160.000. Ξεχωρίσαμε επίσης, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Μακεδονίτισσα κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στην ενδεικτική τιμή των €140.000.

Στην Λακατάμεια, κοντά στην περιοχή Στράκκας, επιλέξαμε πολυτελή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία πωλείται στην τιμή των €500.000. Η κατοικία, έκτασης 240 τ.μ., περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, γραφείο, πλυσταριό, τζακούζι, σοφίτα και κεντρική θέρμανση. Εξωτερικά διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης, κήπο, ψησταριά, αποθήκη και βεράντες.

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Αραδίππου, ξεχωρίσαμε κατοικία τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €215.000, με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 210 τ.μ. και βεραντών 50 τ.μ.. Δύο εφαπτόμενες διώροφες κατοικίες τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε στον Δήμο Λιβαδιών, οι οποίες διατίθενται στην τιμή των €150.000 η κάθε μία. Βρίσκονται πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης, ενώ έχουν εμβαδόν εσωτερικών χώρων 200 τ.μ.. Επιπλέον, στην Τερσεφάνου, εντοπίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €75.000, με καλές προσβάσεις προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Παραδοσιακή πετρόχτιστη κατοικία δύο υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στο Πισσούρι στην επαρχία Λεμεσού, στην τιμή των €200.000. Η κατοικία απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τη θάλασσα, ενώ αποτελεί μια επένδυση κατάλληλη για ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί αποφέροντας ικανοποιητικό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Επιπρόσθετα, στην ενορία Τσιφλικούδια του Δήμου Λεμεσού, κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και το εμπορικό κέντρο “My Mall”, επιλέξαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €175.000.

Εμπορικά και οικιστικά οικόπεδα

Σε πολυσύχναστη περιοχή του Δήμου Στροβόλου, επί της οδού Ανδρέα Αβρααμίδη και της λεωφόρου Αθαλάσσας, ξεχωρίσαμε εμπορικό οικόπεδο με εμβαδόν 595 τ.μ., στην τιμή των €600.000. Είναι κατάλληλο για ανέγερση τετραώροφου κτηρίου εμπορικής ή/και μικτής χρήσης, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες. Εμπορικό οικόπεδο εντοπίσαμε και στο κέντρο της Λευκωσίας, κοντά στην υπεραγορά «Αθηαινίτης». Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €660.000, έχει εμβαδόν 633 τ.μ. και είναι κατάλληλο για ανέγερση οκταώροφου κτηρίου. Σημειώνεται ότι ο εν δυνάμει επενδυτής του οικοπέδου, μπορεί να επωφεληθεί από διάφορα πολεοδομικά κίνητρα, καθώς εμπίπτει στο Σχέδιο Περιοχής Κέντρου Λευκωσίας.

Στην Κοκκινοτριμιθιά ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 539 τ.μ., στην τιμή των €75.000. Βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τροόδους και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια. Οικιστικό οικόπεδο εντοπίσαμε και στη Γεροσκήπου στην επαρχία Πάφου. Έχει εμβαδόν 963 τ.μ., πωλείται στην τιμή των €140.000, ενώ απολαμβάνει ωραία θέα και εφάπτεται αδιεξόδου και χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

 

  

 

  

 

 

 

Δειτε Επισης

Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία