Εγκαινιάστηκε η μαρίνα Αγίας Νάπας (video)

Πολύκαρπος Θωμά  30/06/2022 08:00
Εγκαινιάστηκε η μαρίνα Αγίας Νάπας (video)

Εγκαινιάστηκε η μαρίνα Αγίας Νάπας (video)

Πολύκαρπος Θωμά  30/06/2022 08:00

Η μαρίνα Αγίας Νάπας είναι κι επισήμως γεγονός! Τα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης ανάπτυξης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κι εκλεκτών προσκεκλημένων από το επιχειρείν της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου. 

Κατά το χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία επένδυση με προστιθέμενη αξία, καθώς με το έργο αυτό ενισχύεται σημαντικά η θέση της Κύπρου, σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αυξημένη ανταγωνιστικότητα, ενώ η Κύπρος καθίσταται παράλληλα ένας ιδανικός προορισμός για επισκέπτες κι επενδυτές.

Διαβάστε ακόμα: 

Μείωση ή μηδενισμό ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα ζητούν οι λιανέμποροι

Η αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου και ο... μπελάς της Τουρκίας

Ζ. Ζηντίλης: Νέα αρχή για τον Super FM με τη διαχείριση από την IMH

Μιλώντας ενώπιον του ακροατηρίου, ο CEO της μαρίνας, Σταύρος Καραμοντάνης, χαρακτήρισε εμβληματικό το έργο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περιβαλλοντική ευαισθησία που επιδείχθηκε κατά την κατασκευή του.

«Δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα να δω κάτι τόσο όμορφο», παραδέχθηκε εμφανώς ενθουσιασμένος κατά την ομιλία του, ο Chairman της μαρίνας Αγίας Νάπας, Naguib Sawiris.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια του θεμέλιου λίθου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας