Altamira: Νέες οικιστικές προτάσεις και διαμερίσματα από €55.000

Νέες αναρτήσεις ακινήτων παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, με επιλογές ιδανικές για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, σε όλες τις περιοχές της Κύπρου.

 

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, ακίνητα σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού, οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον από Κύπριους αγοραστές. Συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε διαμερίσματα στον Στρόβολο, στο κέντρο της Λάρνακας καθώς και στην Αγία Νάπα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, κατοικίες στο Τσέρι, τα Περβόλια και τη Λεμεσό, καθώς και επαύλεις στην Έμπα και την Αργάκα.

 

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, 21 Ιουνίου, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

 

Τα διαμερίσματα και οι κατοικίες που επιλέξαμε για εσάς

 

Στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε μεγάλο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην περιζήτητη περιοχή Ακρόπολης. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €135.000, βρίσκεται κοντά στο Μακάρειο Νοσοκομείο και την πολυσύχναστη λεωφόρο Ιφιγενείας. Πρόκειται για μία περιοχή με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα, κυρίως λόγω της κεντρικής τοποθεσίας της. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 119 τ.μ. και βεράντες 16 τ.μ., ενώ είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση καθώς και ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

 

Σε μία ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Τσερίου, κοντά στη λεωφόρο Τεύκρου Ανθία, εντοπίσαμε διώροφη κατοικία στην τιμή των €240.000. Η κατοικία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις γύρω περιοχές. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλοτραπεζαρία και κουζίνα, πλυσταριό και τέσσερα υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή με κήπο, αποθήκη και βεράντες. Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 180 τ.μ., εφάπτεται χώρου πρασίνου και είναι κενή. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

 

Στο κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Χρυσοπολίτισσας, κοντά στο Δημοτικό Κήπο, επιλέξαμε ισόγειο κτήριο με ημιυπόγειο στην τιμή των €500.000. Το κτήριο, έκτασης 260 τ.μ., είναι πλήρως ανακαινισμένο και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίους χώρους στο ισόγειο και το ημιυπόγειο, ενώ διαθέτει δύο ξεχωριστές κουζίνες και μπάνια. Ενοικιάζεται για €750/μήνα και εμπίπτει σε ζώνη Κα3, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας.

 

Στην ενορία Κόκκινες του Δήμου Λάρνακας, κοντά στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην τιμή των €120.000. Το ακίνητο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 98 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 24 τ.μ., ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κενό και αποτελεί κατάλληλη επένδυση τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.

 

Στα Περβόλια πωλείται μοντέρνα διώροφη κατοικία, έκτασης 263 τ.μ., στην τιμή των €180.000. Βρίσκεται κοντά στον συνδετικό δρόμο Κιτίου – Περβολιών, αποτελεί μέρος συγκροτήματος κατοικιών και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Προσφέρει πολύ καλές προσβάσεις προς την παραλία και το αεροδρόμιο, ενώ είναι ιδανική για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν σε μία όμορφη και συνάμα ήσυχη περιοχή.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο κέντρο του τουριστικού Δήμου Αγίας Νάπας. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €55.000, βρίσκεται κοντά στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής και τον αυτοκινητόδρομο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 53 τ.μ. και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή/και βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.

 

Στον Δήμο Λεμεσού και συγκεκριμένα στην ενορία Αγίου Σπυρίδωνα, ξεχωρίσαμε ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, η οποία πωλείται για €200.000. Βρίσκεται σε οικόπεδο μαζί με άλλες τρεις κατοικίες και είναι κοντά στο λιμάνι Λεμεσού, την πολυσύχναστη λεωφόρο Ομονοίας καθώς και το εμπορικό κέντρο “My Mall”. Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης, ενώ εξωτερικά διαθέτει αυλή, περίφραξη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Ενοικιάζεται για €900/μήνα.

 

Μία ιδιαίτερη πρόταση, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών, εντοπίζεται στην Έμπα της επαρχίας Πάφου. Ο λόγος για δύο διώροφες κατοικίες, έκτασης 727 τ.μ. η κάθε μία, οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €220.000 και €160.000 αντίστοιχα. Οι κατοικίες είναι τριών υπνοδωματίων, διαθέτουν αυλή και βεράντες, ενώ είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση με καλή απόδοση. Σημειώνεται ότι η μία κατοικία διαθέτει υπόγειο, καθώς και δικαίωμα πρόσβασης σε κοινόχρηστη πισίνα.

 

  

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίσαμε ακόμη, διώροφη μεζονέτα δύο υπνοδωματίων στην κοινότητα Αργάκας, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Βρίσκεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από την παραλία, ενώ απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Λατσιού. Η μεζονέτα, έκτασης 106 τ.μ., είναι κενή και ιδανική για ενοικίαση αλλά και ιδιοκατοίκηση.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους