Όμιλος Δ. Ζάβος: Τα έργα που παραδόθηκαν και αυτά που υλοποιούνται

Διήμερη παρουσίαση του Ομίλου Εταιρειών Δ.Ζαβός  πραγματοποιήθηκε στο οικιστικό έργο ZAVOS AQUA PARK RESORT.  Κτηματομεσίτες, δικηγόροι, ελεγκτικά γραφεία, συνεργάτες και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων και ανάπτυξης γης, επισκέφτηκαν το ZAVOS AQUA PARK RESORT και ξεναγήθηκαν στους κήπους, την πισίνα, την καφετέρια και στο διακεκριμένο κέντρο Ευεξίας και Spa, ONEWELL.

Ο εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, Μιχάλης Ζαβός, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με ένα σύντομο χαιρετισμό κατά τον οποίο αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία του Ομίλου, στα έργα που παραδόθηκαν την τελευταία διετία και στα έργα που είναι ήδη υπό ανέγερση.

Ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσίαση είχαν τα επιβλητικά έργα Limassol Del Mar και The Address By The Sea που αποτελούν πλέον κομβικά σημεία στην εξέλιξη του κατασκευαστικού τομέα στο νησί. Ο κ. Ζαβός αναφέρθηκε επίσης στην επέκταση του ZAVOS AQUA PARK RESORT με  το Vacation Club Annex, με 61 διαμερίσματα,  που αποτελεί μία έξυπνη επενδυτική κίνηση αφού το έργο θα λειτουργεί ως ξενοδοχειακή μονάδα και οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα λαμβάνουν επενδυτική απόδοση της τάξεως του 5-6 - 7%.   

 

Κατά το 2022 ο Όμιλος έχει ήδη ανακοινώσει τα νέα έργα όπως, το La Maison Court στην Γερμασόγεια, το Arion Court στο κέντρο της Λεμεσού, κοντά στο νέο ERA και το Bel Air Mansions στην λοφώδη περιοχή του Αγίου Αθανασίου και τις κατοικίες στην περιοχή Πανιώτη (Green Area), Paniotis Maisonettes.

Έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες της δεύτερης φάσης, του έργου Sun Valley Villas, στη ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της Παλώδιας, συνεχίζουν τα έργα στο Sunset Court στην περιοχή πλησίον του καζίνο στη Λεμεσό όπως επίσης και η ανέγερση των επαύλεων στο έργο Sea Breeze στον Πρωταρά. 

Όσον αφορά τα εμπορικά αναπτυξιακά έργα, ο κ. Ζαβός αναφέρθηκε στα εμπορικά έργα Kriel Tower και Limas Tower στη λεωφόρο Κολωνακίου,  τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των σύγχρονων εταιρικών υποδομών. 

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας