Νέα δεδομένα καθορίζουν τον χάρτη της κυπριακής κτηματαγοράς

Ο κλάδος των ακινήτων αντιμετωπίζει πολλαπλές προκλήσεις τις οποίες καλείται να διαχειριστεί εάν επιθυμεί να διατηρήσει πορεία ανάπτυξης. Οι σημερινές διαδικασίες πρέπει να εξελιχθούν λαμβάνοντας υπόψη νέες εξωτερικές επιδράσεις που δημιουργούν νέο κόστος. Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις του χώρου πρέπει να ανανεώνουν με γρήγορους ρυθμούς ψηφιακά μέσα και  τεχνολογικά εργαλεία.

Βιώσιμη ανάπτυξη και τεχνολογία είναι μόλις δύο από τις παραμέτρους που μπαίνουν στο προσκήνιο. Πληθώρα ζητημάτων απασχολούν τη βιομηχανία. Στην Κύπρο, βασικό θέμα συζήτησης, αποτελεί η κυβερνητική πολιτική αναφορικά με τις μεγάλες αλλαγές που έπονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και βεβαίως οι διεθνείς επιπτώσεις, διετής πανδημία και πόλεμος στην Ουκρανία, που αναδιαμορφώνουν εμπόριο και τοπική οικονομία εξαιτίας της ανόδου των επιτοκίων και των τιμών σε πετρέλαιο και πρώτες ύλες.

Κι όμως, οι επενδύσεις, αναπόσπαστο κομμάτι της βιομηχανίας, έχουν κερδίσει έδαφος. Ξένες εταιρείες ακόμη και τεχνολογικοί κολοσσοί καταφθάνουν στην χώρα αναζητώντας μια «στέγη» για τις εργασίες τους και για το προσωπικό του που συχνά συνοδεύεται από μέλη της οικογένειάς του. Οι ανάγκες για γραφειακές και οικιστικές αναπτύξεις διαφοροποιούνται πλήρως.

Ποιες είναι λοιπόν οι στρατηγικές κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας; Και το σημαντικότερο… πώς αξιοποιούν στο μέγιστο το εξαιρετικό μομέντουμ;

Το Συνέδριο & Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων η πιο ολοκληρωμένη ετήσια σύναξη των επιχειρηματιών του τομέα των ακινήτων έρχεται για να δώσει απαντήσεις και να συζητήσει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις. Στο φόρουμ θα αξιολογηθούν και θα αναλυθούν οι τάσεις της αγοράς. Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, ημέρα διεξαγωγής του, οι σύνεδροι θα λάβουν μέρος σε ένα  ακόμα πιο εμπλουτισμένο γεγονός συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος, έχει προστεθεί θεματολογία και έχουν ενσωματωθεί συζητήσεις γύρω από την κατασκευή, σχεδιασμό και διακόσμηση κτιρίων. Το κορυφαίο αυτό συνέδριο για πρώτη φορά φιλοξενεί πλέον όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων και δίνοντας τη δυνατότητα για ανάλυση όλων των καυτών ζητημάτων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εταιρείες ανάπτυξης γης, εκτιμητές ακινήτων, κτηματομεσιτικά γραφεία, εργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, σχεδιαστές εσωτερικού χώρου και γεωτεχνικούς. Αξίζει να το παρακολουθήσουν και μηχανικοί, μηχανολόγοι, μηχανικοί συγκοινωνιών, περιβαλλοντικοί μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρολογίας καθώς και δομικοί επιθεωρητές, τοπογράφοι, αστικοί και περιφερειακοί σχεδιαστές και Lighting και sound engineers. Απευθύνεται, ακόμη, σε τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, Επενδυτές και σχετικούς κυβερνητικούς φορείς και ρυθμιστικές αρχές.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): ΙMR/ Πανεπιστήμιο Λευκωσίας™, KPMG Limited

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας