Πώς να βελτιώσεις την ποιότητα των αναλύσεων/εκτιμήσεων ακινήτων;

Το μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον απαιτεί τη διασφάλιση στην εγκυρότητα των διαδικασιών, τη συνέπεια στη συλλογή ποιοτικών δεδομένων και την αποτελεσματική επεξεργασία τους μέσα από διαφανείς πρακτικές. Η υιοθέτηση ‘έξυπνων’ τεχνολογιών θα επιλύσει το πρόβλημα του κλάδου των εκτιμητών/αναλυτών ακίνητων στο κομμάτι της πρόσβασης,  συγκέντρωσης και ανάλυσης σε σαφή και ποιοτικά δεδομένα.

Πως θα αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά; Ποια οφέλη θα αποκομίσετε από την υιοθέτηση των ορθών συστημάτων που θα σας δώσουν ‘PEACE OF MIND.

Η ΑCA Valuations αποτελεί την πρώτη εταιρεία Εκτιμητών Ακινήτων στην Κύπρο που υιοθετεί εργαλεία ανάλυσης και μοντελοποίησης για την αναβάθμιση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών διεκπεραίωσης και αποστολής  εκτιμήσεων ακινήτων. Συνδυάζοντας αφενός τις δυνατότητες της Landbank Analytics για μια εξαιρετικά πολυδιάστατη ανάλυση των ακινήτων με ιστορικές τιμές και τάσεις και αφετέρου την πλατφόρμα PS-Valuation Pro για τη λήψη, διαχείριση και αποστολή των εκτιμήσεων με αυτοματοποιημένο τρόπο εξασφαλίζει τη βελτίωση της ποιότητας των εκτιμήσεων, την εγκυρότητα και την ακρίβεια των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της σε μεγάλο βαθμό. Συνεπώς, η ΑCA Valuations προσφέρει  στους πελάτες της σημαντικά οφέλη κυρίως σε χρόνο και χρήμα και δημιουργεί παράλληλα συνθήκες ασφάλειας ως προς την υποστήριξη των χρηματοοικονομικών αποφάσεων, αφού αυτές λαμβάνονται υπό συνθήκες διαφάνειας. Μεταξύ άλλων, η χρήση των προγραμμάτων αυτών προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:
 

 

Με τα ιδιαίτερα απαιτητικά πλαίσια λειτουργίας που δημιουργούνται σε ένα ραγδαίως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για όλες τις επιχειρήσεις θα είναι θετικές μόνο εάν ευθυγραμμιστούν με τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν την υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής στις δραστηριότητες λήψης αποφάσεων. Η ACA Valuations αποδεικνύει πως κατέχει την απαραίτητη ευελιξία, προσαρμοστικότητα και διορατικότητα για να ενισχύσει τους συντελεστές της αγοράς παρέχοντας ξεκάθαρη και ασφαλή πληροφόρηση.

 

Αντρέας Φ. Χριστοφορίδης

CEO ACA Valuations/Landbank Property Consultants

Για ακριβή, αξιόπιστα δεδομένα ακολουθήστε μας στο www.landbankanalytics.com.cy

#AccurateDataAnalytics, #Reliable, #Trustworthy, #Accurate, #Analytics, #DecisionMaking, #Investments, #CyprusRealEstate

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας