Διεκδικήστε ένα από τα 120+ ακίνητα της Altamira

Πέντε ημέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της περιόδου προσφορών για τα 120 νέα ακίνητα που προώθησε η Altamira Real Estate κατά τη γιορτινή περίοδο του Πάσχα, με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να σπεύδουν να αδράξουν την ευκαιρία.

Τα ακίνητα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίασής τους, ενώ σύμφωνα με την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κινητικότητα που παρατηρήθηκε κατά την πρώτη ημέρα επιστροφής από τις διακοπές του Πάσχα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον μονοπωλούν κυρίως, τα οικιστικά ακίνητα που είναι ιδανικά για ιδιοκατοίκηση και καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες των Κυπρίων αγοραστών.

Οικόπεδα, κατοικίες και διαμερίσματα που ξεχωρίζουν

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, διαφαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τέσσερα οικιστικά οικόπεδα τα οποία βρίσκονται σε κεντρικά σημεία όλων των πόλεων.

Ο λόγος για ακίνητο στον Δήμο Στροβόλου, κοντά στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, με εμβαδόν 266 τ.μ. και πρόσωπο 12 μέτρα. Το οικόπεδο βρίσκεται σε αδιέξοδο και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000. Επιπρόσθετα, στην περιοχή Λαπάτσα στην Πάνω Δευτερά, της επαρχίας Λευκωσίας, τα φώτα συγκεντρώνει οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 606 τ.μ. που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000 ενώ στο Τσέρι διατίθεται οικόπεδο με εμβαδόν 620 τ.μ. και ενδεικτική τιμή τις €100.000.

Στη Λάρνακα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει οικιστικό οικόπεδο στο Κίτι, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 και έχει εμβαδόν 487 τ.μ., ενώ στην επαρχία Λεμεσού και ειδικότερα στα Κάτω Πολεμίδια, πωλείται οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 545 τ.μ., που διατίθεται επίσης στην ενδεικτική τιμή των €90.000,

Στον Δήμο Πάφου, κοντά στο εμπορικό κέντρο “Kings Avenue Mall”, ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο το οποίο έχει έκταση 310 τ.μ. και διατίθεται στην τιμή των €110.000.

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται επίσης για ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα καθώς και μεζονέτες σε παραθαλάσσιες περιοχές, που διατίθενται προς πώληση στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Ειδικότερα, ξεχωρίζουν τρία ελκυστικά διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, που πωλούνται στην εξαιρετική τιμή των €95.000 το καθένα. Στον τουριστικό Δήμο Πέγειας της επαρχίας Πάφου, κοντά στη διάσημη παραλία Coral Bay, πωλείται διαμέρισμα με εμβαδόν 88 τ.μ. ενώ στο Αλεθρικό της επαρχίας Λάρνακας διατίθεται διαμέρισμα έκτασης 75 τ.μ.. Επιπρόσθετα, στα Λιβάδια το ενδιαφέρον προσελκύει διαμέρισμα με εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Λάρνακας, τον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Στη Δερύνεια κεντρίζει το ενδιαφέρον μεζονέτα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €175.000 ενώ στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας, ξεχωρίζει μοντέρνα διώροφη κατοικία στην τιμή των €180.000.

Οικόπεδα για ανέγερση πολυκατοικίας

Επιπρόσθετα, για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα με μακροπρόθεσμα οφέλη, η εταιρεία ξεχώρισε πληθώρα οικιστικών οικοπέδων τα οποία προσφέρονται για ανέγερση πολυκατοικίας.

Εξαιρετική επιλογή αποτελεί οικιστικό οικόπεδο κοντά στην Τεχνική Σχολή Πάφου, στην τιμή των €270.000, το οποίο έχει εμβαδόν 748 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 100%, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας. Σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από το λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, διατίθεται τουριστικό τεμάχιο, έκτασης 4,862 τ.μ., με θέα τη θάλασσα, στην τιμή των €710.000.

Οικόπεδα από €200.000 μόνο σε δύο από τις πιο δημοφιλείς οικιστικές περιοχές της Λευκωσίας, το Καϊμακλί και τα Λατσιά, προσελκύουν το ενδιαφέρον. Το οικόπεδο στο Καϊμακλί έχει εμβαδόν 548 τ.μ. και άδεια για ανέγερση πολυκατοικίας 12 διαμερισμάτων ενώ το οικόπεδο στα Λατσιά, που βρίσκεται σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από το Πρώην Λαϊκή Sporting Club, είναι έκτασης 2,648 τ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη.

Υποβολή προσφορών μέχρι την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 και ώρα 10 το πρωί.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πακέτο με τα 120 νέα ακίνητα της Altamira Real Estate, καθώς και την εκπτωτική εκστρατεία με 40 γεωργικά ακίνητα, τα οποία εφάπτονται οικιστικών περιοχών και άλλων ζωνών ανάπτυξης, και διατίθενται σε τιμές προσφοράς, στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Altamira Real Estate στο 8000 8200 ώστε να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και να διευθετήσουν ξενάγηση στο ακίνητο που επιθυμούν.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας