Επανάσταση στην αγορά ακινήτων από τη Themis Real Estate

Η Themis Real Estate πρωτοπορεί, τολμά και εγκαινιάζει έναν μοναδικό θεσμό για τα δεδομένα της Κύπρου που θα επιτρέψει σε κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας με έως και 60% έκπτωση.

Συγκεκριμένα θα προσφέρονται για το περιορισμένο χρονικό διάστημα των 60 ημέρων, 60 και πλέον ακίνητα με προνομιακή έκπτωση μέχρι 60%.

Η Themis Real Estate ανοίγει προς τον κάθε υποψήφιο ιδιοκτήτη ένα παράθυρο ευκαιρίας μέσα από το οποίο η απόκτηση ακίνητου δεν θα αποτελεί άπιαστο όνειρο. Έτσι η απόκτηση του ιδανικού ακινήτου γίνεται πιο εφικτή από ποτέ και η δυνατότητα κατάκτησης μιας ευκαιρίας ζωής από τη Themis Real Estate αποκτά ένα σταθερό σημείο αναφοράς.

Με την εγκαινίαση του θεσμού: 3-60 Themis Event: Spring 2022 η Themis Real Estate δημιουργεί επανάσταση στην αγορά ακινήτων. To όραμα της Themis Real Estate είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει την ευκαιρία ζωής που επιθυμεί. Πλέον κάθε υποψήφιος αγοραστής με μέχρι και 60% έκπτωση θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε 60 και πλέον ακίνητα από το πλούσιο φάσμα επιλογών της Themis Real Estate που περιλαμβάνει κάθε λογής ακίνητα όπως κατοικίες, οικόπεδα και χωράφια τα οποία καλύπτουν ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου, από αστικές και ορεινές περιοχές μέχρι περιοχές της υπαίθρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική αξία των προσφερόμενων ακινήτων που θα διαθέσει η Themis Real Estate μέσω του 3-60 Themis Event: Spring 2022  προσεγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Οι ευκαιρίες που προσφέρει η Themis Real Estate αποκτώνται εύκολα και γρήγορα, λόγω των αξιόπιστων και απλοποιημένων διαδικασιών που έχει υιοθετήσει η εταιρεία. Ταυτόχρονα το έμπειρο, υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μπορεί να συμβουλέψει και να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους, σε κάθε τους βήμα, παρέχοντας βοήθεια και λύσεις στρατηγικά προσαρμοσμένες σε κάθε επιμέρους ανάγκες και στη βάση όλων των εξατομικευμένων δεδομένων.

Το κύρος και η αξιοπιστία της Themis Real Estate προκύπτει από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της Παγκύπρια που έχουν επωφεληθεί από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις ευκαιρίες ζωής που προτείνει και την τεχνογνωσία της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ακίνητα που αφορούν, το 3-60 Themis Event: Spring 2022, και για εξειδικευμένες συμβουλές επισκεφθείτε τη σελίδα: www.themisrealestate.com, τηλεφωνήστε στο 77 788 788 ή επισκεφθείτε τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/ThemisRealEstate & https://www.linkedin.com/company/themis-real-estate-cyprus/.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα