Οι ελίτ σουίτες του Limassol Del Mar φιλοξένησαν τους πρώτους θαμώνες

Με την ζήτηση να αυξάνεται καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, το Limassol Del Mar φιλοξένησε ήδη τους πρώτους επισκέπτες του, οι οποίοι επέλεξαν το πρότυπο αναπτυξιακό έργο της Λεμεσού για τη βραχυπρόθεσμη διαμονή τους.

Οι πρώτοι επισκέπτες και θαμώνες των ελίτ σουιτών είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που το Limassol Del Mar ξέρει να προσφέρει. Οι φιλοξενούμενοι των σουιτών είχαν παράλληλα άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar, όπως τη χρήση του Lobby, της πισίνας, της σαούνας, του steam bath, του high-tech γυμναστηρίου και της 24ωρης υπηρεσίας υποδοχής και θυρωρού.

 

Το Limassol Del Mar είναι ίσως ο ιδανικότερος προορισμός για βραχυπρόθεσμη διαμονή επισκεπτών, είτε για επιχειρηματικούς είτε για τουριστικούς σκοπούς. Στόχος είναι να προσφέρει σε εκείνους που το επιλέγουν μια κορυφαία εμπειρία ποιότητας ζωής.

Μία σειρά από μοναδικές σουίτες - στούντιο, ενός και δύο υπνοδωματίων, που βρίσκονται στον 3ο και 18ο όροφο του πρωτοποριακού Limassol Del Mar, προσφέρουν διαμονή διεθνών προδιαγραφών και υπηρεσίες 5-αστέρων, συνδυάζοντας κορυφαίες εγκαταστάσεις, υψηλής αισθητικής εσωτερικούς χώρους και βεράντες με πανοραμική θέα που ξεπερνά τα όρια της ακτογραμμής της πόλης.

 

Οι σουίτες αυτές έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Διαθέτουν εντυπωσιακούς ενιαίους χώρους, σύγχρονη κουζίνα και μπάνια υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της γνωστής επωνυμίας Jo Malone, για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Κάθε μια από τις σουίτες ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό τους, τον οποίο έχει εξολοκλήρου αναλάβει ο διακεκριμένος ιταλικός Οίκο Gianfranco Ferré Home. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, οι ένοικοι των κατοικιών αυτών απολαμβάνουν επίπλωση και διακόσμηση τέτοιου επιπέδου.

 

Το Limassol Del Mar αποτελεί μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών Ομίλων της Κύπρου Leptos και D. Zavos.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.limassoldelmar.com ή στο +357 25 510 880.

Δειτε Επισης

Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Κρίσιμη σύσκεψη για την μαρίνα και το λιμάνι της Λάρνακας-Στο Προεδρικό οι εμπλεκόμενοι φορείς
Ο νέος πολυχώρος εκδηλώσεων που έρχεται στην Λάρνακα-Πού θα βρίσκεται και τι θα περιλαμβάνει
High rise πολυτελείς αναπτύξεις: Πτώση τιμών πώλησης και ενοικίασης αναμένουν οι επαγγελματίες του κλάδου