Gordian: Αυξημένο το ενδιαφέρον για εξοχικές κατοικίες

Με την Κύπρο να αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς διακοπών διεθνώς, οι εξοχικές κατοικίες παραμένουν στο επίκεντρο της ζήτησης ακινήτων, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.  

H Gordian διαθέτει ολοκαίνουριες επαύλεις σε προνομιούχες τοποθεσίες σε Παραλίμνι και Πάφο, σε προσιτές τιμές που αρχίζουν από μόνο €230.000. Τα εν λόγω ακίνητα αποτελούν ιδανικές επιλογές για εξοχική κατοικία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση με άμεσες υψηλές αποδόσεις.

Έπαυλη 3 υπνοδωματίων με πισίνα στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά έπαυλη 3ων υπνοδωματίων στο Παραλίμνι. Η έπαυλη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πασίγνωστη παραλία Μάλαμα και απέχει 50 μ. από τη λεωφόρο Κάππαρη.

Διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 118 τ.μ. και 8 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα σε ενιαία διαρρύθμιση, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι en-suite. Η έπαυλη διαθέτει επίσης αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου ανέρχεται στο 290 τ.μ..

Το ακίνητο προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε δημοφιλείς παραλίες, εστιατόρια, μπαρ και σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €300,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Έπαυλη 3 υπνοδωματίων με πισίνα στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά έπαυλη 3ων υπνοδωματίων στο Παραλίμνι. Η έπαυλη βρίσκεται μόλις 300μ από την παραλία Μάλαμα και 800μ από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Τριάδας - Παραλίμνι - Πρωταρά.

Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 124 τ.μ., 4 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 9 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ιδιωτική πισίνα και τζάκι. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε δημοφιλείς παραλίες, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και όλες τις ανέσεις. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €330,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ημιτελής έπαυλη 3 υπνοδωματίων με πισίνα στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά έπαυλη 3ων υπνοδωματίων στο Παραλίμνι. Η έπαυλη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη πασίγνωστη παραλία Μάλαμα και απέχει 50 μ. από τη λεωφόρο Κάππαρη.

Διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 142 τ.μ. και 8 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα σε ενιαία διαρρύθμιση, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι en-suite. Η έπαυλη διαθέτει επίσης αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου ανέρχεται στα 285 τ.μ..

Το ακίνητο προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αμμώδεις παραλίες, εστιατόρια, μπαρ και σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €230,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Ολοκαίνουριες ανεξάρτητες κατοικίες με θέα τη θάλασσα στο Νέο Χωριό

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη εξοχική κατοικία 3ων υπνοδωματίων στο Νέο Χωριό με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Η κατοικία έχει εσωτερικό εμβαδόν 140 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 10 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 36 τ.μ.. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, ιδιωτική πισίνα και roof garden. Η είσοδος στο συγκρότημα είναι ελεγχόμενη μέσω συστήματος.

Οι κατοικίες πωλούνται καινούριες, με πλήρως ολοκληρωμένες τις κατασκευαστικές εργασίες, και δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ. Είναι κατάλληλες για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Έχουν εύκολη πρόσβαση στο Λατσί, σε ψαροταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ. Οι κατοικίες διατίθενται στην τιμή των €340.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

 

 

Πολυτελείς παραθαλάσσιες επαύλεις στο Λατσί, Πάφος

Δυο πολυτελείς επαύλεις 3ων υπνοδωματίων πάνω στη θάλασσα στο Λατσί. Οι επαύλεις έχουν εμβαδόν εσωτερικών χώρων 207 τ.μ. και αποτελούνται από 3 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια.

Απολαμβάνουν ευρύχωρους φωτεινούς χώρους καθιστικού και ψυχαγωγίας, με μπάνιο σε όλα τα υπνοδωμάτια, μεγάλα μπαλκόνια, υπέροχο roof garden, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλο κήπο.

Διαθέτουν επίσης μεγάλο υπόγειο που περιλαμβάνει δύο επιπλέον δωμάτια για αίθουσα ψυχαγωγίας, γραφείο ή γυμναστήριο. Οι επαύλεις βρίσκονται μια ανάσα από το λιμάνι του Λατσιού, την παραλία Άνασσα, εστιατόρια και μπαρ. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Οι επαύλεις είναι κατάλληλες για επένδυση ή ιδιοκατοίκηση. Δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ ούτε σε μεταβιβαστικά τέλη. Τα εν λόγω ακίνητα είναι ημιτελή αλλά μπορούν να παραδοθούν και ολοκληρωμένα. Πωλούνται στην τιμή των €950.000 και €1.000.000 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο https://gogordian.com/

 

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία