Τα ακίνητα της βδομάδας από την Altamira Real Estate

Πέραν των 50 νέων ακινήτων φιγουράρουν αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate. Και αυτή την Τρίτη, η εταιρεία παρουσιάζει μοναδικές επιλογές για αγορά ακινήτων με σημαντικές προοπτικές αξιοποίησης, σε δημοφιλείς περιοχές του νησιού.

 

Μεταξύ άλλων, εντοπίσαμε οικιστικά οικόπεδα έτοιμα για άμεση ανάπτυξη σε όλη την Κύπρο, από την καρδιά της Λευκωσίας μέχρι τα Κάτω Πολεμίδια και την Πέγεια, τουριστικά τεμάχια σε Αγία Νάπα και Περβόλια, καθώς επίσης, ετοιμοπαράδοτα και κενά διαμερίσματα, τα οποία εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α. και βρίσκονται σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσίες, όπως το κέντρο της πρωτεύουσας, η περιοχή της Μαρίνας Λάρνακας και το Παραλίμνι. Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη και προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

 

 

Το InBusinessNews επέλεξε να σας παρουσιάσει

 

Στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε δύο οικιστικά οικόπεδα στην περιζήτητη νεόδμητη περιοχή του ΓΣΠ στον Στρόβολο, με εμβαδόν 530 τ.μ. και 618 τ.μ. αντίστοιχα. Για τα ακίνητα, θα γίνονται δεκτές προσφορές από μόλις €155.000 και €175.000 αντίστοιχα. Τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές για τα σημερινά δεδομένα. Τα οικόπεδα διαθέτουν εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

Εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο σε μία ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία της ενορίας Αγίου Βασιλείου στον Στρόβολο, πλησίον της οικίας του Γάλλου Πρέσβη, στην ενδεικτική τιμή των €140.000.
 

 
Πρόκειται για μία εξαιρετική οικιστική περιοχή, με το ακίνητο, εμβαδού 301 τ.μ., να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη οδό Κωνσταντινουπόλεως. Ταυτόχρονα, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Εφάπτεται αδιεξόδου και πεζόδρομου, γεγονός που το καθιστά προνομιακό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια, όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

Στον Δήμο Λάρνακας και συγκεκριμένα σε μία ελκυστική τοποθεσία στην ενορία Σκάλα, εντοπίσαμε ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα τύπου στούντιο, μόνο στην τιμή των €45.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων περί τα 31 τ.μ., εφάπτεται των οδών Γλάδστωνος και Βίκτωρος Ουγκό, ενώ βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη Μαρίνα Λάρνακας. Διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λάρνακας, ενώ είναι κενό και έτοιμο για άμεση κατοίκηση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση με ελεγχόμενο ρίσκο, αφού μπορεί να ενοικιαστεί για €250/μήνα με απόδοση πέραν του 7%. Το ακίνητο εξαιρείται της καταβολής Φ.Π.Α. και διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

 

Τουριστικό τεμάχιο γης σε απόσταση μόλις 130 μέτρα από τη θάλασσα, ξεχωρίζει στο Μαρώνι στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο, έκτασης 2,500 τ.μ., διατηρεί συμφωνία διανομής και βρίσκεται κοντά στις όμορφες παραλίες των περιοχών Ζυγιού και Ακτής του Κυβερνήτη. Πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €300.000, εφάπτεται δημόσιου δρόμου και είναι ιδανικό για ανέγερση εξοχικής κατοικίας με μεγάλη αυλή.

 

 

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίσαμε ακόμη, μία ετοιμοπαράδοτη έπαυλη με μεγάλη πισίνα και θέα τη θάλασσα, στην κοινότητα Κουκλιών στην επαρχία Πάφου, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €400.000.

 

 
Η κατοικία βρίσκεται εντός μεγάλου τεμαχίου γης, έκτασης 1,233 τ.μ., στην περιοχή Secret Valley Golf Course, σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο και απέχει μόλις μερικά λεπτά από την Πέτρα του Ρωμιού, τις όμορφες παραλίες της επαρχίας καθώς και τον αερολιμένα Πάφου. Η έπαυλη με συνολικό εμβαδόν καλυμμένων χώρων 181 τ.μ., διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, ενώ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνια, τεράστια αυλή και ακάλυπτες βεράντες. Δεδομένου ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα και βρίσκεται σε μία περιοχή που διαχρονικά προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού ντόπιων αλλά και ξένων επισκεπτών, θεωρείται ιδανική για χρήση ως εξοχική κατοικία, τόσο για σκοπούς ιδιοκατοίκησης όσο και ενοικίασης μέσω γνωστών διαδικτυακών πλατφορμών, όπως το AirBnB και το Booking.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, οικιστικό οικόπεδο σε μία όμορφη περιοχή του Δήμου Πέγειας, έναν εκ των πιο πολυσύχναστων τουριστικών προορισμών του νησιού. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000, βρίσκεται κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου Πάφου, την παραλία «Κόλπος των Κοραλλίων», τη μαγευτική περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών, καθώς και το δημοφιλές Φαράγγι του Άβακα. Με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα και εμβαδόν 556 τ.μ., το ακίνητο είναι έτοιμο για άμεση ανάπτυξη και θεωρείται ιδανικό για ανέγερση εξοχικής κατοικίας, τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση.

 

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στον Άγιο Τύχωνα, εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι, έκτασης 3,153 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €450.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε ύψωμα και προσφέρει άπλετη θέα, σε μία περιοχή με έντονη οικιστική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Λεμεσού και την τουριστική περιοχή Αμαθούντος, ενώ διαθέτει πρόσωπο περί τα 75 μέτρα σε δημόσιο δρόμο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση τόσο για έναν επιχειρηματία ανάπτυξης γης, όσο και για έναν ιδιώτη, ενώ είναι κατάλληλο είτε για ανέγερση μίας μεγάλης και πολυτελούς έπαυλης είτε για δύο ή περισσότερες κατοικίες, μικρότερου μεγέθους.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή