Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Αρχίζουν τα κατασκευαστικά έργα δυτικά του αυτοκινητόδρομου Πυργών

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Απριλίου κατασκευαστικά έργα στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου Πυργών, τα οποία αναμένεται να διαρκέσουν δύο περίπου μήνες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυργών αναφέρει πως «το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ενημερώσει ότι την Παρασκευή 15 Απριλίου θα ξεκινήσουν νέα κατασκευαστικά έργα στην δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου και ως εκ τούτου η διέλευση οχημάτων κάτω από τη γέφυρα θα απαγορεύεται και από τις δύο κατευθύνσεις».

Προστίθεται ότι «έχουν γίνει διευθετήσεις όπως η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία να είναι ανοικτή. Οι κάτοικοι που διαμένουν στη ανατολική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου (μετά το περίπτερο και στην περιοχή του παλαιού δρόμου) θα πρέπει να μεταβούν στην δυτική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου μέσω του παλαιού δρόμου και της μικρής γέφυρας παρά το νέο Κοιμητήριο ή να χρησιμοποιήσουν την είσοδο από Σιά».

Ανοικτή θα είναι επίσης «η νέα είσοδος για Λεμεσό που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου. Οι κάτοικοι που διαμένουν στη δυτική πλευρά του αυτοκινητοδρόμου θα μπορούν να μεταβούν στην είσοδο αυτή μέσω της μικρής γέφυρας παρά το νέο Κοιμητήριο ή να χρησιμοποιήσουν την παλιά είσοδο για Λεμεσό που βρίσκεται μετά τα θερμοκήπια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η έξοδος Κόρνου από Λευκωσία θα είναι ανοικτή. Η πρόσβαση στην κυρίως Κοινότητα Πυργών θα γίνεται μέσω του παλαιού δρόμου και της μικρής γέφυρας που βρίσκεται παρά το νέο Κοιμητήριο στη συμβολή με δρόμο προς το λατομείο της Σκύρα-Λίμα».

Ακόμα η έξοδος Κόρνου από Λεμεσό θα είναι ανοικτή με υποχρεωτική κατεύθυνση αριστερά προς την Κοινότητα. Η έξοδος από την κυρίως Κοινότητα για μετάβαση στις γύρω Κοινότητες/υπηρεσίες, θα γίνεται και πάλι μέσω της μικρής γέφυρας που βρίσκεται παρά το νέο Κοιμητήριο».

Στην ανακοίνωση του  το Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών αναφέρει πως «οι συγκεκριμένες διευθετήσεις θα προκαλέσουν αρκετή ταλαιπωρία και γι’αυτό απολογείται προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Είχαμε εξ αρχής εκφράσει τους προβληματισμούς μας γι’ αυτή τη διευθέτηση αλλά ο σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα του έργου δεν επέτρεπαν την όποια αλλαγή».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο «καλεί τους κατοίκους όπως συμμορφώνονται με τα οδικά σήματα που θα τοποθετηθούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους μέσω της μικρής γέφυρας. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη διευθέτηση αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ για περίπου δυο μήνες».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024