Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Limassol Del Mar: Το νέο γραφείο απέκτησε στέγη στο Le Plaza Del Mar

Με ένα ολοκαίνουργιο Γραφείο Πωλήσεων που στεγάζεται στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του Le Plaza Del Mar, η κοινοπραξία Cypeir Properties Ltd του αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar καλωσορίζει στους μοναδικούς αυτούς χώρους, τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της. Το γραφείο πωλήσεων αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε ενδιαφερομένου, διοχετεύοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά ή ενοικίαση των διαθέσιμων διαμερισμάτων καθώς και προσωπική ξενάγηση στα πολυτελή διαμερίσματα.

Ο πρότυπος αυτός χώρος με συνολικό εμβαδόν 145 τ.μ., που περιλαμβάνουν ισόγειο και μεσοπάτωμα, είναι άνετος, με κομψή πολυτέλεια αφού έχει επιπλωθεί εξολοκλήρου από τον κορυφαίο ιταλικό Οίκο Gianfranco Ferré Home. Προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση, με  απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα αφού στεγάζεται στις υπερπολυτελείς και μοναδικές εγκαταστάσεις του εμπορικού «διαμαντιού» της Λεμεσού, το Le Plaza Del Mar.

Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού θα αποτελέσει την έδρα σε πολυτελείς μπουτίκ και διεθνείς επωνυμίες, ένα επώνυμο εστιατόριο, καφετέριες, ένα cigar lounge και ένα wine bar. Ο εν λόγω χώρος καλύπτει συνολικά 4,230 τ.μ., και θα φιλοξενήσει 21 καταστήματα, 10 χώρους εστίασης και χώρους στάθμευσης για 260 οχήματα. Τα ενδιαφερόμενα brands μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο πωλήσεων, για ενδεχόμενη συνεργασία σ’ ότι αφορά το ενοίκιο εμπορικής στέγης που θα φιλοξενεί τα επώνυμα προϊόντα τους, προσελκύοντας έτσι ένα ευκατάστατο πελατολόγιο.
 

Το Limassol Del Mar αποτελεί μια εξαιρετικά περιζήτητη και σπάνια ευκαιρία για αγοραστές που αποζητούν μια ξεχωριστή κατοικία για σκοπούς επένδυσης, ιδιοκατοίκησης ή/και διακοπών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πέραν το 90% των κατοικιών έχουν ήδη πωληθεί. Το αναπτυξιακό έργο Limassol Del Mar αποτελεί μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των δυο εκ των μεγαλύτερων  κατασκευαστικών εταιρειών της χώρας, των Ομίλων Leptos και D. Zavos. 

Το γραφείο πωλήσεων βρίσκεται στην οδό Λεωφόρου Γεωργίου Α’ 117-123 στη Λεμεσό και οι ώρες λειτουργίας του είναι καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 18:30 και το Σάββατο μεταξύ των ωρών 9:00-13:00. Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση επικοινωνία με το Γραφείο Πωλήσεων στο 25510888 ή στο 99990060, www.limassoldelmar.com

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα