Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Ακίνητα που απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο αγοραστή και βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες, για ίδια χρήση ή για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank. Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει βιομηχανικά, εμπορικά, αλλά και οικιστικά τεμάχια γης σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους υποψήφιους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν. Μπορούν, επίσης, να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

 

Βιομηχανικό Χωράφι, 5,045τμ, Καϊμακλί, Λευκωσία. ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  Κωδικός Ακινήτου: PIR148

Το ακίνητο έχει εμβαδό 5,045τμ και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου επί της οδού Κολοκοτρώνη με 100μ περίπου πρόσοψη. Έχει τετράγωνο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Στην ειδική περιοχή ΕΠ6 επιτρέπεται βιομηχανική και βιοτεχνική ανάπτυξη, αποθήκες, χώροι έκθεσης, υπερκαταστήματα τύπου DIY, σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητικές εστίες. Εντός του τεμαχίου υπάρχει οικοδομή σε κακή κατάσταση.

 

Οικιστικό Οικόπεδο, 669τμ, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Κωδικός Ακινήτου: PIR149, €334.000

Το οικόπεδο βρίσκεται περίπου 450μ. νοτιοδυτικά της συμβολής των λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος και περί τα 770μ. περίπου βορειοανατολικά του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία. Έχει πολύ καλή προσβασιμότητα προς το κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια.

 

Οικιστικό οικόπεδο 600τ.μ., Στρόβολος, Λευκωσία. Κωδικός  Ακινήτου: PIR259, €227.000

Το ακίνητο εμπίπτει στα όρια του Δήμου Στροβόλου, σε απόσταση 860μ περίπου από το γήπεδο ΓΣΠ και τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται της οδού Φιλοπάππου με πρόσωπο 26μ. περίπου.

 

Αγροτικό Χωράφι 11,818τ.μ., Γέρι, Λευκωσία. Κωδικός Ακινήτου: PIR292, €322.350

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των ορίων του δήμου Γερίου σε απόσταση 1,2χιλ. από το κέντρο του Δήμου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο.

 

Εμπορικό Οικόπεδο, 1,900τ.μ., Λευκωσία. ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Κωδικός Ακινήτου: PIR312

Το ακίνητο βρίσκεται στην Παλλουριώτισσα. Εφάπτεται της οδού Ορμενίου και της λεωφόρου Κέννεντι. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια με πρόσοψη 50μ. περίπου και είναι σε απόσταση 1,500μ. από το κέντρο.

 

Εμπορικό Οικόπεδο, 870τ.μ., Στρόβολος, Λευκωσία. ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Κωδικός Ακινήτου: PIR313

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Στροβόλου. Εφάπτεται της οδού Ναζωραίου με πρόσοψη 8,00μ και της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με πρόσοψη 36μ. Έχει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια.

 

Οικιστικό Οικόπεδο, 567τ.μ., Δάλι. Κωδικός Ακινήτου: PIR346, €92.400

Το ακίνητο εμπίπτει εντός του Δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη με πρόσοψη 20μ. περίπου. Βρίσκεται 250μ. δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια η οποία είναι ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο.

 

Οικιστικό Οικόπεδο 541τμ στον Αναλυόντα, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR401, €54.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Αναλυόντας της επαρχίας Λευκωσίας, εφάπτεται της οδού Αγίας Μαύρης με πρόσοψη 29μ. περίπου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Στο βόρειο σύνορο του εφάπτεται με χώρο πρασίνου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873.

 

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte