Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Επένδυση στο κέντρο της Λάρνακας με δυνητικό εισόδημα €47.000 ετησίως

Εξαιρετικά συμφέρουσα επενδυτική ευκαιρία με ακίνητο που μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις, μέχρι και 7,5%, διαθέτει προς πώληση στην καρδιά της Λάρνακας η Altamira Real Estate, στην ενδεικτική τιμή των €630.000, μέσω της ιστοσελίδας της www.altamirarealestate.com.cy.

Πρόκειται για τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης με καταστήματα και διαμερίσματα. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή του Novel Tower του Δήμου Λάρνακας και απέχει μόλις δύο λεπτά από το πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Blu Hotel. Η περιοχή παρουσιάζει έντονη εμπορική δραστηριότητα και διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για αγορά καταστημάτων και διαμερισμάτων, αφού προσφέρει στους κατοίκους της όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως καταστήματα, τράπεζες, καφετέριες και υπεραγορές. 

Η τοποθεσία του κτηρίου θεωρείται προνομιακή, καθώς απέχει μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της πόλης, τη δημοφιλή παραλία των Φοινικούδων, το λιμάνι Λάρνακας, αλλά και το αεροδρόμιο.

Ετήσιο εισόδημα μέχρι και €47.000

Το ακίνητο αποτελείται από τρία καταστήματα με μεσοπάτωμα, τα οποία έχουν συνολικό εμβαδόν 342 τ.μ.. Όσον αφορά τους υπόλοιπους δύο ορόφους, έκτασης 406 τ.μ., αυτοί αποτελούνται από δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων και ένα διώροφο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.

Θεωρείται εξαιρετική επιλογή για μακροχρόνια επένδυση, τόσο από επιχειρηματίες και επενδυτικές εταιρείες που επιθυμούν να στεγάσουν το προσωπικό τους, όσο και από ιδιώτες. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του κτηρίου ενοικιάζεται με πολύ καλή απόδοση, ενώ είναι αυτονόητο το μεγάλο όφελος σε περίπτωση που ενοικιαστεί ολόκληρο. Ενδεικτικά, τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να ενοικιάζονται για €550/μήνα το καθένα, τα δυάρια για €550/μήνα έκαστος και τα τριάρια για €750/μήνα και €600/μήνα αντίστοιχα. Συνολικά, ο εν δυνάμει επενδυτής μπορεί να αποκομίσει συνολικό εισόδημα ύψους €47.000 ετησίως, με απόδοση πέραν του 7,5%. Εναλλακτικά, το κτήριο μπορεί να μετατραπεί σε 17 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024